Hormon testleri aç karnına mı yapılmalı kızlar yardım lütfen

ceylan83

boncuk gözlümmmmmm:))
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
5.324
12
156
Diğer
slm kızlar
doktor benden hormon testleri istemişti adetin 3. günü ama aç tok belirtmemişti
bende iş çıkışı yaptırdım dolayısıyla tok karnına sonradan aklıma geldi aç mı yaptırmalıydım acaba kafam karıştı sonuçlar hatalımı çıkmıştır ki çok canım sıkıldı şimdi offf

canım bende bu zamana kadar üç defa yaptırdım hormon tahlilini,ikisinde aç gittim diğerindede tok gittim...fark etmiyo aç veya tok ...üzülme olurmu...geçmiş olsun...

canım ben nette biraz araştırdım bazı yerlerde aç diyo baz yerlerde farketmez diyo ama prolaktin için genelde aç yazmışlar benim prolaktin 15 çıktı.aç karnına yaptırmış olsaydım daha yüksekmi çıkardı acaba çünkü sınır 30 yazıyodu tok karnına yüksekmi yoksa daha mı düşük çıkar acaba

mrb ceylan bende hormon testlerının hepsını yaptırdım ve sabah ac karna gıtmelısın ayrıca gece yatmadan once bır sey yememelısın en ıyı sonucu sabah saatlerınde cıkıyor cunku saat 830 gıbı gıttım bende testler ıcın

ben en son tahlilimi tok karnına yaptırdım sanırsam,ve prolaktinimde 33 çıkmıştı...için rahat olsun aç veya tok fark etmiyo....

ilginiz için çok teşekkür ederim kızlar biraz olsun rahatladım insanın doktordayken aklına gelmiyo bazı şeyler sonradan düşününce aklına geliyo gerçi aç karnına gitmeyi düşünmüştüm ama mecbur iş engelledi bide aç olsa doktor belirtirdi diye düşünmüştüm

slm kızlar ben prolaktın tahlılını hep erken saate ve ac karnına ıstedı dr 6 ayda bır yaptırıyorum bu hatlılı obur tahılıler tok fark etmiyor.kolay gelsin...

bende hormon tahlillerinde aç tok fark etmez demiştim ama progesteron tahlili için hastaneye gittiğimde aç karına oluyor dediler ve geri dönüp ertesi gün aç karına vermek durumunda kalmıştım. ama şu da var eğer açlık gerektiren tahliller olsaydı yaptırdığın hangi tahliller ise bunu hastanede söylerlerdi mutlaka..

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,

ben kafa karıştırmak istemiyorum ama yazmadan da edemeyeceğim. Bana doktorum tahlilleri reglin 3. günü sabah aç karnına yaptırmamı söylemişti.

kızlar bende dün progesteron ve serbest testesteron testini yarım simit yedikten sonra yaptırdım ama ben bunları yaptırdığımda saat 11 di ve bana aç tok demedi doktorum o saate kadar ac kalmadığımı anlamıştır şimdi aşağı inip bu testleri yaptır dedi ya etkilese bile 1 2 sayı etkiler belki ama sizce sonuçlar tamamen yanlışmı olur.

Merhaba Sevgili arkadaşlar,
bugun adetimin 3. gunu hormon testi yaptırdım. sonuclarımı dogru degerlendiremıyorum. henuz doktoruma da soramıyorum. yardımcı olabilir misiniz estradiol e2 37.5 FSH 8.5 ve LH 6.4 çıktı. sizce normal mıdır. şimdiden çok teşekkurler

bende yaptırdım aç gel dediler ama en iyisi doktoruna sor tok karnına yaptırdım değerlerde bi sorun olurmu die nedesek boş uzmanından öğrenmek warken

ben sonucumu aldım tok karnına yaptırmıştım ve 17 oh progesteron yüksek zaten tüylenme var bende düşük çıksaydı saçma olurdu demekki aç tok farketmiyor.

slm. hormon testı adetın engeç kaçıncı gunu yapılır bılgınız var mı

slm. hormon testı adetın engeç kaçıncı gunu yapılır bılgınız var mı

biraz geç cevap vermiş oldum ama, faydam dokunursa sevinirim.. hormon testi için doktorum 3.-4.-5. gün uygundur demişti.. genelde sabah erken saatlerde kan verilirse daha uygun olur... günün stresine bulaşmamış oluruz.. örn prolaktin hormonu bunlardan en çok etkilenenlerden...

neden 3. gün?adet miktarıyla bir ilgisi var mı ?ne bilim aklıma o geldi.benm zaten 3 gün sürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…