- 24 Haziran 2020
- 1.173
- 2.256
- 63
- 27
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Kız ayy bn çok qeride kaldım deseneeeOhooo onda prof olduk artık
Mart ve Nisanda yaptım benim troid 4.70 lerdeydi 2'ye indirmiş bak yararı olmuş demek kiTestere dişli Aslan pençesi kürü yaptın mı fsh için birebir ama doktoruna sor onlar genelde kızıyor bu tarz kürlere
O zaman ilaç verirler düşmesi için çok ciddi birşey olmasındaYasina gore fsh yuksek, e2 degerini de 30 40 bekleriz ılımlı olarak o da yuksek, ama her ay oynayan degerler bunlar
Birkaç kez alttan muayene oldum bir sıkıntı yoktu vallaOlabilir canım .Doktor alttan muayene etti mi hiç ?Bir sıkıntı yoksa yumurtalarında felan fsh hormonu değişebiliyor çümkü
Allahiiimm nasip etsin hepimize insaallahhGönder gelsin7 senedir bebeği olmayan biri olarak Prof oldum
Maşallah canım çoğumuz bilmiyoruz ama bebek için tsh da çok önemli senin tsh çok çok iyi fsh normal değerde ama tabi 8 den ne kadar küçük olursa o kadar iyi ayrıca bazen stres etkiliyor bence bidahakine düşük çıkarAllahiiimm nasip etsin hepimize insaallahhGonderiyoruum
Ayy cook sevindim canimm Allah razi olsun darısı rahim filminin ve en cook korktugum esimin sprem testinin basina insallah onlarin sonucundada bir sikinti cikmazzMaşallah canım çoğumuz bilmiyoruz ama bebek için tsh da çok önemli senin tsh çok çok iyi fsh normal değerde ama tabi 8 den ne kadar küçük olursa o kadar iyi ayrıca bazen stres etkiliyor bence bidahakine düşük çıkar
Yoktur o zaman .Sıkıntı yapmayın kendinizeBirkaç kez alttan muayene oldum bir sıkıntı yoktu valla
Amin inşallahAyy cook sevindim canimm Allah razi olsun darısı rahim filminin ve en cook korktugum esimin sprem testinin basina insallah onlarin sonucundada bir sikinti cikmazz
Doğru söylüyorsun da merak işte insan sabredemiyorYoktur o zaman .Sıkıntı yapmayın kendinize
Hormon testlerine adetin 2 , 3 ,4 günleri bakılıyor canım. Ben 2.günü baktırdımreglin kaçıncı günü baktırdınız?
Lökositleriniz yüksek. Bir enfeksiyon geçiriyor olabilirsiniz. Hormon değerleriniz kabul edilebilir sınırda.Hormon testlerine adetin 2 , 3 ,4 günleri bakılıyor canım. Ben 2.günü baktırdım
Ay bilmiyorum ki olabilir daha ciddi birşey çıkmasında Allahın izniyleLökositleriniz yüksek. Bir enfeksiyon geçiriyor olabilirsiniz. Hormon değerleriniz kabul edilebilir sınırda.
Merak etmeyin doktorlar bu kadar değeri ciddiye almıyorlarAy bilmiyorum ki olabilir daha ciddi birşey çıkmasında Allahın izniyle
Bebek istediğim için hormon yaptırdım sorun teşkil edecek birşey olmamasını umuyorumMerak etmeyin doktorlar bu kadar değeri ciddiye almıyorlaryüksek diyebilmek için referans aralığının yüzde 30 u falan geçmesi gerekiyor çok içinize sinmezse bi crp nize baktırın
Hiç birimiz doktor değiliz tabi sadece tecrübelerimizi paylaşıyoruz ama bebek için bakılacak dünya kadar test var bebeklikte geçirilmemiş hastalıklara varana kadar baktırmak gerekiyor hayrlısıyla adım attığınız zaman hepsine baktırın aile hekiminiz bakar zaten hepatitten tutun da kızamıkçık geçirip geçirmediğinize kadar en önemlisi mutlaka vitamin değerleninize de baktırın d vitamini özellikle çok önemli başlı başına kısırlık sebebi bile olabiliyor Allah tez zamanda gönlünüze göre versinBebek istediğim için hormon yaptırdım sorun teşkil edecek birşey olmamasını umuyorum
Gerekli bütün değerlere bastırmıştım bu kez baktırdıklarım harici Allan hepimizin hakkında hayırlısını versinHiç birimiz doktor değiliz tabi sadece tecrübelerimizi paylaşıyoruz ama bebek için bakılacak dünya kadar test var bebeklikte geçirilmemiş hastalıklara varana kadar baktırmak gerekiyor hayrlısıyla adım attığınız zaman hepsine baktırın aile hekiminiz bakar zaten hepatitten tutun da kızamıkçık geçirip geçirmediğinize kadar en önemlisi mutlaka vitamin değerleninize de baktırın d vitamini özellikle çok önemli başlı başına kısırlık sebebi bile olabiliyor Allah tez zamanda gönlünüze göre versin
Meraba canım dr sonuçların için birsey dedi mi? Benim FSH ilk ay 9.68 ikinci ay 10.39 çıktı. Ama dr ultrasonla baktı hersey normal dedi bosver o testi dedi sende durum nedir?Gerekli bütün değerlere bastırmıştım bu kez baktırdıklarım harici Allan hepimizin hakkında hayırlısını versin
Sonuçların tertemiz dedi doktor değerlerin iyi olduğunu söylediMeraba canım dr sonuçların için birsey dedi mi? Benim FSH ilk ay 9.68 ikinci ay 10.39 çıktı. Ama dr ultrasonla baktı hersey normal dedi bosver o testi dedi sende durum nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?