• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormon testinde kan m alnyo?

ssheker07

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
829
29
298
arkadaslar sorum cok cahilce gelebilir ama bilmiyorum yaa fisfisfis adet düzensizligi için gitmiştim kist warmış şimdi duphaston kullanıorum adetimin 2.günü gidicem hormon testi yapcak galiba.ama hormon testi nasıl yapılıyo bilmiyorum we bn kan aldıramıyorum bayılıyorum o yüzden cok merak ettim mirmirmirmir

evet canım kolundan kan alınıyor 1 tüp veya test çokluğuna göre 2 tüp korkma ya sen hiç bakma girmesi çıkması bir zaten annemde senin gibi kan tutuyor ama kan vereceği gün yumdum gözlerimi kafamıda çevirdim içimden 10a kadar saydım hemşire dedi geçmiş olsun bi baktım almış bile dedi sende böyle yap.

mafoldumben tsk ederim bnde denicem bakalım inş kötü olmam yaa 1 saat kendime gelemiyorum sonraa

yaa bende dün gittim banada progestan verdi adet görmemi sağlamak için bende 2. günü gidicem hormon testi için kan alcaklar ve tekrara ultrasonla bakcaklar. sağ yumurtalığımda 5.3 cm büyüklüğünde kist var.. çok endileliyim.. offfff offff..

yaa bende dün gittim banada progestan verdi adet görmemi sağlamak için bende 2. günü gidicem hormon testi için kan alcaklar ve tekrara ultrasonla bakcaklar. sağ yumurtalığımda 5.3 cm büyüklüğünde kist var.. çok endileliyim.. offfff offff..

canım cok gecmiş olsun aynen bnmde sag yumurtalıgımda 2.5 cm kist warmışş..inş kistlerimiz cogalmaz benneyaptımki

inş sorun olmaz kistleriniz ama 2.5 cm büyüklüğündeki kist sorun olmaz gibi geliyor bana zaten şu jinekologa bir girdinizmi daha kurtulmanız zor o çıkıyor bu çıkıyor bekarken 5 yıl gittim evlendim 2 yıl oldu 2 yıldır jinekologlardayım ölene kadar giderim herhalde.

ewet yaa bi basladı mı sonu gelmiyo bu dr a gitmelerin ama bi acıdan iyi herhengi bi hastalık warsa ilerlemeden önlenilir bu sayede

Geçmiş olsun arkadaşlar..
Allah şifalar versin..
Benim tek söyleyeceğim,sakın sıkılıpta ihmal etmeyin..Ne gerekiyorsa yaptırın..

mafoldumben tsk ederim bnde denicem bakalım inş kötü olmam yaa 1 saat kendime gelemiyorum sonraa

kanla bakıyorlar hormonlara....bende kendime gelemiyorum hatta bi kaç kere bayıldım...kolunu uzattığın andan itibaren kafanı çevir hiç bakma ben artık öyle yapıyorum etkilenmiyorum

fisfisfis allah bna yardım etsin inş fenalasmam yaa..niye böyle oluyo anlamıyorum bünyem cok hassas galiba

Back