Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Paylastm smdiBence de iyi gibi duruyor ama keşke aralıkları da paylassaydiniz
Canim bence çok iyi değerlerin. Yani doktorun bisey kullanmaz. Amh bakıldı mi?Araliklar boyle. Pek bi sey anlamadim gerci ama
Amh ne bilmiyorumCanim bence çok iyi değerlerin. Yani doktorun bisey kullanmaz. Amh bakıldı mi?
Cok tesekkur ederim. Gebelige engel bi durum yok o zaman sevindimAdetli iken baktırdığın için foliküler faz kısmı senin bakman gereken. Onlar da lh sınırda biraz onun dışında gayet iyi
Tsh gebelik dusunenlerde 2.5 alti olmasi gerekiyormus.. Lh fsh dan yuksek görünüyor bunada pko oldugunu gosteriyo ama doktora sor yinede pek normal durmuyo degerler
Tsh gebelik dusunenlerde 2.5 alti olmasi gerekiyormus.. Lh fsh dan yuksek görünüyor bunada pko oldugunu gosteriyo ama doktora sor yinede pek normal durmuyo degerler
Sen bence baska bi doktora daha git canim mutlaka normal demesine sasirdimİki ayri doktora gosterdim ikiside normal dedi ama bende suphelendim. Yukarda arkdslarda normal dedi bilemedim simdi
didem beim tsh 2.67 doktor normal dedi düşürmek icinilac veemediSen bence baska bi doktora daha git canim mutlaka normal demesine sasirdimayrica pko lu olup duzenli adet olan cok insan var
Lh biraz dusmesi lazim baktimda obiraz yuksekpko adet duzensizligi yasayanlar degil mi pek bilgim yok ama benim adetlerim duzenlidir hep
Allah allah. Bi normal doktoruma gittim birde prof a gittim muayenesine 900 lira verdim sirf testlerimi gostericem diye oda normal dedi bilemedim smdiSen bence baska bi doktora daha git canim mutlaka normal demesine sasirdimayrica pko lu olup duzenli adet olan cok insan var
Kuzum benim topiki biliyosun orda cok kisiye doktor oyle soylemis 2.5 alti olmasi gerekiyomus gebelik düşünen ler icindidem beim tsh 2.67 doktor normal dedi düşürmek icinilac veemedi
Ben böyle biliyorum canim lh fshdan bariz yuksek bilemedimAllah allah. Bi normal doktoruma gittim birde prof a gittim muayenesine 900 lira verdim sirf testlerimi gostericem diye oda normal dedi bilemedim smdi
biliyorum ben özllikle sordum bu normaldedi 3kusilerde hamile olunuyor dedi 4ustu fazla dedi deger araliigii 4u geçmeyecek dediKuzum benim topiki biliyosun orda cok kisiye doktor oyle soylemis 2.5 alti olmasi gerekiyomus gebelik düşünen ler icin
lh dusuk olmasi lazim fshdenBen böyle biliyorum canim lh fshdan bariz yuksek bilemedim![]()
benimkde sınırın biraz ustunde ya ondan iplemedi demekkiKuzum benim topiki biliyosun orda cok kisiye doktor oyle soylemis 2.5 alti olmasi gerekiyomus gebelik düşünen ler icin