- 12 Şubat 2020
- 28
- 2
- 6
- 32
- Konu Sahibi Ezgiii9292
-
E2 çok yüksek. Sağlıklı yumurtlama olmaz bu değerdeH 7.53
FSH 3.24
ESTRADIOL 403.5
PROLAKTIN 22.67
TSH 1.14
Arkadaşlar lütfen bakar mısınız?
Literatürde öyle ama 100’ün üzerine çıktıkça hamilelik ihtimali azalıyorEstradiol hormon aralığı 30 ila 400 arası degilmi.
Evet olabilir. Tekrar baktırmakta fayda varKistten dolayı yüksek çıkmış olabilir mi ki bu ilaçları kullanınca azalma ihtimali var mi ?
Evet adetimin 3. Günüydü sadece bir degerin yuksek cikmis dedi ama aciklama yapmadi onemli bisey oldugunu sanmıyorum ama gelecek aya daha ayrıntılı bakıcam dedi kistim de varmışBu arada bu tahlil adetliyken mi yapıldı ?
Estradiol yüksek diğerleri iyi. Doktorda kiste bağlamıştır. Tedaviden sonra tekrar baktırmak lazım ondan mı kaynaklı diyeEvet adetimin 3. Günüydü sadece bir degerin yuksek cikmis dedi ama aciklama yapmadi onemli bisey oldugunu sanmıyorum ama gelecek aya daha ayrıntılı bakıcam dedi kistim de varmış
Teşekkür ederim sagolunEstradiol yüksek diğerleri iyi. Doktorda kiste bağlamıştır. Tedaviden sonra tekrar baktırmak lazım ondan mı kaynaklı diye
Sıkıntı yok değerler güzelHanımlar sonuçlarımı yorumlar mısınız?
Peki e2 çok düşük değil mi?Sıkıntı yok değerler güzel
Hayır değil. Gayet güzel. 20nin altı düşüktürPeki e2 çok düşük değil mi?
Ben baya uzun hikayem kendiliğimden adet gormuyorm ılacla oluyorm 3 hafta yumurta büyütme iğnesi denedik e2 maalsf 5 ten yukarı çıkmadı tedaviyi kestık bu süreçte iğneler de fsh hormonu olduğundan değerim 125 lerde idi Tedavıyı sonqlnsrdık estofem tb artı macun artı d vıtamını artı omega ya başladım 2 aydır adet oluyorm buarada tedavınsurecı zaten boyle olması gerekiyormuş bugun tahlil yaptırdım e2 56 fsh 36 ama sevınsemmı ilaca mı başlasam bilemedim gerçi bana gore onlarda ılacla yükseltmeye çalıştı bakalm yarın sonc goster cem ha bire dpjtr dwğişiyormBu arada bu tahlil adetliyken mi yapıldı ?
İlerleme olmuş demekki bu doktorunuz iyi bi yol izlemiş. Bu doktorla devam edin benceBen baya uzun hikayem kendiliğimden adet gormuyorm ılacla oluyorm 3 hafta yumurta büyütme iğnesi denedik e2 maalsf 5 ten yukarı çıkmadı tedaviyi kestık bu süreçte iğneler de fsh hormonu olduğundan değerim 125 lerde idi Tedavıyı sonqlnsrdık estofem tb artı macun artı d vıtamını artı omega ya başladım 2 aydır adet oluyorm buarada tedavınsurecı zaten boyle olması gerekiyormuş bugun tahlil yaptırdım e2 56 fsh 36 ama sevınsemmı ilaca mı başlasam bilemedim gerçi bana gore onlarda ılacla yükseltmeye çalıştı bakalm yarın sonc goster cem ha bire dpjtr dwğişiyorm
Dpktra gıtmedm sadce kontrol amaçlı özele gittimİlerleme olmuş demekki bu doktorunuz iyi bi yol izlemiş. Bu doktorla devam edin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?