canım LH FSH den yüksek olmaması gerekıyor bu adet düzensizligi yapıyo ve kalitesiz yumurtan oluyor.. diğer hormonların gayet güzel agnucaston ( hayıt hapı ) ilacı bunuarastır istersen bu hapla (bende dahil) hormonları düzelen cok arkadas olduben 4 yillik evliyim 2 yil once bir dusuk yaptim evlendigimden.beri korunmuyorum benim sat tarihilerim 28 gunde bir olurdu son 6 aydur 21 gunde bir olmaya basladim ve adetlerim hep sancilidir ilk gunu agrim olurdu son 6 aydir adetim ilk gunu agrim olmuyor ve 2 3 4 gueri olmaya basladi adetin 3 gunu hormon testleri verdim aramizda yardimci olabilecek varmi bana
fsh 6.3
Lh 12.4
prolaktin 9.3
progesteron 0.57
tsh 0.42
e2 38.4
cok tesekur ederim arkadasim cevap yazdigin icin hayirlisi artik yarin doktira gidecemcanım LH FSH den yüksek olmaması gerekıyor bu adet düzensizligi yapıyo ve kalitesiz yumurtan oluyor.. diğer hormonların gayet güzel agnucaston ( hayıt hapı ) ilacı bunuarastır istersen bu hapla (bende dahil) hormonları düzelen cok arkadas oldu
Ben de 2 gün sonra gidicem test icin inşallah bende de hormonal bozukluk ve buna bağlı Tüylenme sorunu var dr ne dedi ilacla düzelme mümkün mü?bendebgn hormon testı yaptm pko var bende ama bnm degerlerm nrmal cıktı cogu bı erkeklık hormanı az fazlayms tuylenme yapıyo bıde kılom yok adet dzenszlıgı ypıyo
merhaba arkadaşlar adetin 2. günü hormon testi sonuçlarım çıktı. daha doktora gösteremedim. ama moralim bozuldu fsh 37 lh 15 diyo internette tüp bebekle bile çocuk sahibi olamazsınız diyo( 3 aylık evliyim kontrol olayım dedim adet düzensizliğim yok kist yok ama sonuçlar böyle benim gibi bunu yaşayan var mı acaba yorumlar mısınız
Dr tuylenme olan yerlere bakıyor malesef:/Bende 1 2 gune adet olucam adetimin 3. Gunude doktora gidicem hormon testi icin ben de merak ediyorum ne nasil olmali diye bende tuylenme var kesin biseyler cikicak o zaman bi de onun tedavisi başlar bu ay gecen ay enfeksiyonla ugrastim simdi gecip gecmedigine bakamaz ama dimi dr adetli olacagim icin ?
Yok Tüylenme mesela göbeğinde tamam ona baksın da enfeksiyonu mun geçip geçmesine adetliyken alttan kontrol edemez heralde? ?Dr tuylenme olan yerlere bakıyor malesef:/
Endokrinolojiye gidecekseniz sanmıyorum ama kadın doğumcu belki bakar ya da adet bitiminde bakabilir. Bide tuylenme olan her yere bakıyorYok Tüylenme mesela göbeğinde tamam ona baksın da enfeksiyonu mun geçip geçmesine adetliyken alttan kontrol edemez heralde? ?
Baksin valla cozumu varsa ben ugrasmaya raziyim herseyle. Ben adet olmadan bir kac gun oncesinden kokusu degisirdi boyle resmen kokardi seyim. Ama bu adet oncesi hic kokmadi demekki enfeksiyondanmisEndokrinolojiye gidecekseniz sanmıyorum ama kadın doğumcu belki bakar ya da adet bitiminde bakabilir. Bide tuylenme olan her yere bakıyor
Arkadaslar bnde iki kurtaj yasadim . Cuma gunu perinatolog bi prof a gittim cok bilinen bi dr mus. Bnden adetin 3.gunu hormon testi istedi cogu testim yapildi ama bu eksikmis. Bunu niye istiyo anlamadim[/QUO
Neden kürtaj oldun