Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cilt analizi yaptığımda yüzümde normale göre daha fazla kıllanma oldğu söylendi.Hormonal bi bozukluktan kaynaklı olur diye düşündüm.Test yaptırmak istiyorum. sanırım adet günümde gitmem gerekiyomuş.sağlık ocağınd fian bu işlem yapılıyo mu
kızlar bendede çok tüylenme var ve baya artmıştı son zamanlarda kesin hormon bozuklugu var dedım gittim doktra. endokrin bölümüne gittim kıllıyım ben napcaz dedim hormon testi istedi kan vrdim bide ultrasona girdim herşeyim tertemiz çıktı ...hormonal değilmiş bilmem artık niye
arkadaşlar ultrasonu büyütmeyin gözünüzde. göbeğinize bi jel sürüp aletle bakıyorlar, başka bi müdahale yok yani :)
kizlar su hormon testi nedir nasil yapiliyo?
bende son zamanlarda vücüdumda tüyler cikmaya basladi karin kismimda falan
bi kac kisi hormonlarla ilgili olabilir test yaptir dediler
kan testi gibi bise mi yoksa nasi yapiyolar bilgisi olan varsa yazabilirmi lütfen
ben fakülteye dermatologa çıktım yüüzmdeki tüylerden dolayı hormon testi istedi adetin 4. günü yaptırcaksın dedi.. yarınn gidicem.. bakalım sanmıyorum oldugnu çünkü hormon bozuklugunda adet düzensizliği felanda oluyormuş benim öyle bir sorunum yok.yinede tedbir
canım devlet hastanesinde bi jinekologa gidip derdini anlatırsan hemen testleri doktor yaptırıyor zaten.
hayatımda belki 100 defa hormon testi yaptıran biri olarak doktor kadar oldum artık.
sonuçlarda ya öğleden sonra çıkıyor yada 1 gün sonra hastanesine göre değişiyor.