Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar hormon testi yaptırdım da sizce sonuç nasıldır bilen var mı gebelik istiyoruz 9 ay oldu evliliğim evliliğin başından beri istiyoruz gebelik olmadığı için doktor kontrolüne gittiğimizde bu testi istemişti bilen var mı acaba
Eki Görüntüle 3533090 Merhabalar hormon testi yaptırdım da sizce sonuç nasıldır bilen var mı gebelik istiyoruz 9 ay oldu evliliğim evliliğin başından beri istiyoruz gebelik olmadığı için doktor kontrolüne gittiğimizde bu testi istemişti bilen var mı acaba
Eki Görüntüle 3533090 Merhabalar hormon testi yaptırdım da sizce sonuç nasıldır bilen var mı gebelik istiyoruz 9 ay oldu evliliğim evliliğin başından beri istiyoruz gebelik olmadığı için doktor kontrolüne gittiğimizde bu testi istemişti bilen var mı acaba