Gebeliğe Hazırlık Hormon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Damlats

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
689
330
103
32
Merhaba 15 aydir cocugum olmuyor doktorlar bi sikinti olmadigini soyledi. Esimin testi iyi rahim filmi cekildim sikinti yok. Hormon testi yaptirdim yaptirali cok oldu gerci su an blmiyorum ama en son fsh: 8.2 tsh:2.8 lh:12.9 prolaktin:20.3
Amh bakilmadi. Kist vb seyler yok pko yok dedi doktorlar adetlerim duzenlidir. Hormonlari bana benzer olan var mi bu hormonlar hamilelige engel mi ya da benim gbi olanlar kac ayda hamile kaldi. Ne yapmam lazim arrik bilmiylrum yardimxi olur musunuz

Fsh ve lh yüksek ama engel olacak kadar değil bende fsh 8 ile hamile kaldım. Tsh da 2,5 altı olmalı. Adet olunca hayıt tohumu alın çayını için hamileliğe hazırlar hormonlarınızı ve vücudunuzu. Ya da hapını da alabilirsiniz daha pratik

Lh FSH dan yüksek olunca pko oluyor ama hafif yüksek sizin yumurtlama takibi yaptırın bence oluşuyor mu yeterli büyüklükte mi vs

Lh FSH dan yüksek olunca pko oluyor ama hafif yüksek sizin yumurtlama takibi yaptırın bence oluşuyor mu yeterli büyüklükte mi vs
Bana da öyle geldi. LH fsh’tan 1,5 kat fazla olunca oluyor ama doktorlar yok deyince hiç değinmedim o konuya. Bana da öyle gibi geldi ama

Fsh burada 13 15ile hamile kalan var
Fsh normal lh yuksek geldi hafif

Klome ve femara kullandim hizlandirmasi icin catlatma ignesi vermedi doktor yeterli buyukluge geliyor kendi catliyor diye.diger gittigim doktor zaten direkt hic ilac kullanma kendi gelisir dedi yani bi sikinti yok sanirim. Pko icinde sadece hormonla boyle diyemeyiz muayenede de gorunur bu adet duzensizligi olur vs sende yok dediler

Bana da öyle geldi. LH fsh’tan 1,5 kat fazla olunca oluyor ama doktorlar yok deyince hiç değinmedim o konuya. Bana da öyle gibi geldi ama

Doktora sordum sadece hormon testiyle pko diyemeyiz muayenede de gormemiz gerekirdi bunu sende pko yok dedi.

Doktora sordum sadece hormon testiyle pko diyemeyiz muayenede de gormemiz gerekirdi bunu sende pko yok dedi.
Hormon dengeleyici kullanırım ben sizin yerinizde olsam. Kürlere falan gerek yok yumurtanız da gelişiyormuş sadece hormonların düzenlenmesine bi de yumurta takibine ihtiyacınız. Bi de stres yapmamaya

Hormon dengeleyici kullanırım ben sizin yerinizde olsam. Kürlere falan gerek yok yumurtanız da gelişiyormuş sadece hormonların düzenlenmesine bi de yumurta takibine ihtiyacınız. Bi de stres yapmamaya☺

internetten baktigim kadariyla aslanpencesi hormon dengeliyor. Acaba nereden alabilirim aktarlardan mi yoksa interntten de alabilir miyim trendyl gittidiyorda vs var sanirim. Adetken mi baslamaliyim. Cok sordum ama hic blmiyorum yardimci olur musunuz

internetten baktigim kadariyla aslanpencesi hormon dengeliyor. Acaba nereden alabilirim aktarlardan mi yoksa interntten de alabilir miyim trendyl gittidiyorda vs var sanirim. Adetken mi baslamaliyim. Cok sordum ama hic blmiyorum yardimci olur musunuz
İkisi de olur. Satıcının yorumlarına bakarsınız. Ya da bilindik markalardan tercih edersiniz sıkıntı olmaz. Ben bi sefer eşime aldırdım Aslan pençesi aktardan. Bilememiş o da çer çöp vermiş resmen asıl önemli olan onun yaprak kısmı. O yüzden görüp almak daha iyi eğer hala aktarlar açıksa. Ne zaman başladığınız hiç farketmez. Bi tatlı kaşığı kadar demleyin. Yemeklerden 1,5-2 saat sonra için günde 2 sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…