Fsh ve lh yüksek ama engel olacak kadar değil bende fsh 8 ile hamile kaldım. Tsh da 2,5 altı olmalı. Adet olunca hayıt tohumu alın çayını için hamileliğe hazırlar hormonlarınızı ve vücudunuzu. Ya da hapını da alabilirsiniz daha pratikMerhaba 15 aydir cocugum olmuyor doktorlar bi sikinti olmadigini soyledi. Esimin testi iyi rahim filmi cekildim sikinti yok. Hormon testi yaptirdim yaptirali cok oldu gerci su an blmiyorum ama en son fsh: 8.2 tsh:2.8 lh:12.9 prolaktin:20.3
Amh bakilmadi. Kist vb seyler yok pko yok dedi doktorlar adetlerim duzenlidir. Hormonlari bana benzer olan var mi bu hormonlar hamilelige engel mi ya da benim gbi olanlar kac ayda hamile kaldi. Ne yapmam lazim arrik bilmiylrum yardimxi olur musunuz
Bana da öyle geldi. LH fsh’tan 1,5 kat fazla olunca oluyor ama doktorlar yok deyince hiç değinmedim o konuya. Bana da öyle gibi geldi amaLh FSH dan yüksek olunca pko oluyor ama hafif yüksek sizin yumurtlama takibi yaptırın bence oluşuyor mu yeterli büyüklükte mi vs
Lh FSH dan yüksek olunca pko oluyor ama hafif yüksek sizin yumurtlama takibi yaptırın bence oluşuyor mu yeterli büyüklükte mi vs
Ama sanirim hemen hamile kalinmayacak yukseklikte degerler. Sorun yok kalirim ama uzun surer gibi miFsh burada 13 15ile hamile kalan var
Fsh normal lh yuksek geldi hafif
Bana da öyle geldi. LH fsh’tan 1,5 kat fazla olunca oluyor ama doktorlar yok deyince hiç değinmedim o konuya. Bana da öyle gibi geldi ama
Dusurmek icin ne yapmaliyim acaba biliyor musunuzFsh burada 13 15ile hamile kalan var
Fsh normal lh yuksek geldi hafif
Hormon dengeleyici kullanırım ben sizin yerinizde olsam. Kürlere falan gerek yok yumurtanız da gelişiyormuş sadece hormonların düzenlenmesine bi de yumurta takibine ihtiyacınız. Bi de stres yapmamayaDoktora sordum sadece hormon testiyle pko diyemeyiz muayenede de gormemiz gerekirdi bunu sende pko yok dedi.
Cok tesekkur ederimHormon dengeleyici kullanırım ben sizin yerinizde olsam. Kürlere falan gerek yok yumurtanız da gelişiyormuş sadece hormonların düzenlenmesine bi de yumurta takibine ihtiyacınız. Bi de stres yapmamaya☺
Hormon dengeleyici kullanırım ben sizin yerinizde olsam. Kürlere falan gerek yok yumurtanız da gelişiyormuş sadece hormonların düzenlenmesine bi de yumurta takibine ihtiyacınız. Bi de stres yapmamaya☺
İkisi de olur. Satıcının yorumlarına bakarsınız. Ya da bilindik markalardan tercih edersiniz sıkıntı olmaz. Ben bi sefer eşime aldırdım Aslan pençesi aktardan. Bilememiş o da çer çöp vermiş resmen asıl önemli olan onun yaprak kısmı. O yüzden görüp almak daha iyi eğer hala aktarlar açıksa. Ne zaman başladığınız hiç farketmez. Bi tatlı kaşığı kadar demleyin. Yemeklerden 1,5-2 saat sonra için günde 2 seferinternetten baktigim kadariyla aslanpencesi hormon dengeliyor. Acaba nereden alabilirim aktarlardan mi yoksa interntten de alabilir miyim trendyl gittidiyorda vs var sanirim. Adetken mi baslamaliyim. Cok sordum ama hic blmiyorum yardimci olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?