Gayet iyi duruyor sulfat yüksek gibi geldi ama hastane aralığı önemli burada1 yıl 3 aydır korunmadığımız halde hamile kalamadım doktor hormon testi istedi adetin 3.günü yaptırdım henüz doktora gösteremedim çok merak ediyorum bilen anlayan arkadaşlar yorumlayabilirmisiniz
dehidroepiandrosteron sulfat : 407.4 estradiol : 54 fsh : 6.76 lh :6.70 prolaktin : 29.55 total testesteron : 0.26 tsh : 1.38
teşekkür ederim cevap için sülfat bölümünde koyu renkli h yazıyo yüksek evet sıkıntı oluştururmu açılımı nedir sizce hatane aralığı 60.9-337Gayet iyi duruyor sulfat yüksek gibi geldi ama hastane aralığı önemli burada
Tüylenmeyle ilgili diye biliyorum ama başka etkileri de olabilir öyle aşırı da yüksek değil ama sürekli değişir hormonlar kafaya takmayınteşekkür ederim cevap için sülfat bölümünde koyu renkli h yazıyo yüksek evet sıkıntı oluştururmu açılımı nedir sizce
tüylenme şikayetim yok bebek için gitmiştim bu testleri istedi bebeğe engel değildir inşallah internette var gibi okudum canım sıkıldı bayaTüylenmeyle ilgili diye biliyorum ama başka etkileri de olabilir öyle aşırı da yüksek değil ama sürekli değişir hormonlar kafaya takmayın
Sorun görünmüyor gibi doktorlar daha iyi bilir ama değerlerin güzel fsh 6-10 aralığı iyi lh da öyle 6 altında daha da iyi tabi e2 yine 50-60 aralığında iyi oluyor.tüylenme şikayetim yok bebek için gitmiştim bu testleri istedi bebeğe engel değildir inşallah internette var gibi okudum canım sıkıldı baya
çok teşekkür ederim sen daha önce yaptırdın sanırım bu testleri bilgilisin bu konuda çok soru sordum kusuruma bakma olurmu tedirginlik sanırımSorun görünmüyor gibi doktorlar daha iyi bilir ama değerlerin güzel fsh 6-10 aralığı iyi lh da öyle 6 altında daha da iyi tabi e2 yine 50-60 aralığında iyi oluyor.
Merhaba, sülfat bana hiç bakılmadı maalesef bilgim yok o yüzden, prolaktin yüksek galiba bir de ama diğer değerleriniz maşallah çok iyi sanırım.kimse yokmuu
evet sülfat herkese bakılmamış benden neden istedi acaba ya senin sürecin nasıl ilerledi pekiMerhaba, sülfat bana hiç bakılmadı maalesef bilgim yok o yüzden, prolaktin yüksek galiba bir de ama diğer değerleriniz maşallah çok iyi sanırım.
bendende adetin 21.günü bikaç test daha ve rahim filmi istedi film için devlet hastanesi bulamadım hiçbiyerde yok Allah tez zamanda nasip etsin sanada inşallah bebeğiniBenim hormon testinde sorun yoktu, sonra hsg çekildi. Hsg sonucunda rahimde perde ve bir tüpte sıvı birikmesi görülünce ameliyat oldum. Şimdi korunma sürecindeyim, cumartesi kontrolüm var.
Evet canım pco hastasıyım sürekli test yaptırıyorumçok teşekkür ederim sen daha önce yaptırdın sanırım bu testleri bilgilisin bu konuda çok soru sordum kusuruma bakma olurmu tedirginlik sanırım
Evet canım pco hastasıyım sürekli test yaptırıyorumstres yapma esas stres yaptıkça uzuyor süre
stres yapmamaya çalışıyorum ama her ay hüsran Alah sanada tez zamanda bi bebiş nasip etsin inşallah kaç yıllık evlisin
biz evlendiğimizden beri hiç korunmadık 1 yıl 3 aylık evliyiz nasip olmadı doktora geçen hafta gittim dahaAmin canım inşallahben 3,5 yıllık evliyim daha 4 ay oldu çocuk düşünmeye başlayalı ama Sen ne zamandır düşünüyorsun
Normalde de 1 sene süre veriyorlar canım gitmekle iyi yapmışsın ben rahatsızlığımdan testlerimi hep yaptırırım ama daha yumurtlama takibi falan yaptırmadımbiz evlendiğimizden beri hiç korunmadık 1 yıl 3 aylık evliyiz nasip olmadı doktora geçen hafta gittim daha
ben aslında daha önceden gitmek istiyordum canım ama eşim olur olur gerek yok diye diye erteledi en sonunda randevu aldım gittim ilk defa kadın doğuma gittim bu arada daha önce hiç gitmemiştim hormon testiyle başladım bakalım inşallah bi sıkıntı çıkmaz çok korkuyorumNormalde de 1 sene süre veriyorlar canım gitmekle iyi yapmışsın ben rahatsızlığımdan testlerimi hep yaptırırım ama daha yumurtlama takibi falan yaptırmadım