Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demek oluyor yani bu pekiHamile degilsin
Birde fsh lh hormonun yakin
Lh fshden dusuk olmali diye biliyorum
Benim adetim hep düzenlidir hicbir zaman aksamaz çok çok kendime dikkat etmezsem soğuk aldiğimda 2 gün önce olurum o kadar bu ay başıma bu olay geldi adetten 4 gün önce kahverengi akintim oldu sonra kırmızı akıntıya döndü bende hamilelik belirtileri vardı göğüslerim şişti çok ağırdı kökü hassasiyeti oldu vs adete dökünce doktora gittim acaba düşük falan mi oldu diye çünkü çok ümitliyim bu ay ama sağlık olsun bu değerler gebe kalmama engel mi senceYumirtlamaniz duzenli mi
sizin lh fsh esit gibi sorun mu bilmiyorimBenim adetim hep düzenlidir hicbir zaman aksamaz çok çok kendime dikkat etmezsem soğuk aldiğimda 2 gün önce olurum o kadar bu ay başıma bu olay geldi adetten 4 gün önce kahverengi akintim oldu sonra kırmızı akıntıya döndü bende hamilelik belirtileri vardı göğüslerim şişti çok ağırdı kökü hassasiyeti oldu vs adete dökünce doktora gittim acaba düşük falan mi oldu diye çünkü çok ümitliyim bu ay ama sağlık olsun bu değerler gebe kalmama engel mi sence
Çok teşekkür ederim bana yardımcı olduğun içinsizin lh fsh esit gibi sorun mu bilmiyorim
Benim bildiğim lh fshden dusuk olmali
Sizin yakin geldi tam emindegilim
Baska arkadaslarda yazsin
Konu guncel kalsinda
Canım hormon testini adetin kaçıncı günü yaptırdın? Değerler ona göre değişiklik gösterebilirYarim edin lütfen çok merak ediyorum
3.gün yaptımCanım hormon testini adetin kaçıncı günü yaptırdın? Değerler ona göre değişiklik gösterebilir
Ben fsh dan muzdarip olduğum için burda dikkatimi fsh çekti. Başlarda benim de 7 küsürdu sonra giderek arttı. Ve bu istenen bir şey değildir. Ama seni korkutmasın çünkü birkaç farklı ayda ölçüm yapılarak değerlendirilmesi gerekir. Doktoruna ne zaman göstereceksin?3.gün yaptım
Nasıl yani canım doktora gittim dün 2.gündü ozellikle yarin yap dediMelodiminEsi sen nasil yorumladin cnm
Yarin aramami soyledi sabah arayacağımBen fsh dan muzdarip olduğum için burda dikkatimi fsh çekti. Başlarda benim de 7 küsürdu sonra giderek arttı. Ve bu istenen bir şey değildir. Ama seni korkutmasın çünkü birkaç farklı ayda ölçüm yapılarak değerlendirilmesi gerekir. Doktoruna ne zaman göstereceksin?
Ben dün gittim tahlili dün verdi ama bugün yapmamı istedi ama bugün doktorum yok diye gosteremedim yarın sabah ara beni dediNasıl yani canım doktora gittim dün 2.gündü ozellikle yarin yap dedi
Çok güzel inşallah bende de olurLh fsh konusu stres yapılacak boyutta değil sizinki benim normalde düzenlidir yumurtlamam da adetimde ama lh 10 fsh 5 çıktı böyle olunca polistik overdan şüphe ediliyor 2 katı çıkarsa. doktorda baktı bir hocasını aradı hatta danıştı sonra dedi öyle gibi görünüyor ama bulgu yok sizde spor yapın hareket edin bol bol dedi o ay bebek denemesine başladık çok üzüldüm olmaz sandım ama ilk ayda oldu ve yumurtlama tarihimde tam gününde oldu sarkmadı ileriye yani
Canım bence sorun yok, sadece fsh biraz yüksek onu bir sonraki ay tekrar ölçtürmeliMelodiminEsi sen nasil yorumladin cnm
fsh 10a kadar normal biliyorumCanım bence sorun yok, sadece fsh biraz yüksek onu bir sonraki ay tekrar ölçtürmeli