Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muayine etti çok sayıda kist var dedi adetimde kısa suruyo pcos dedi direk hamile kalmam zor dedikan istedi bugün kan sonuçlarını vericemLh fsh dan küçük nasıl pco oluyo
Estradiol düşük mü çıkmış acaba ne oluyo düşük cikincaLh fsh dan küçük nasıl pco oluyo
Adetin nasıl oluyo canım estradıol evet düşük kac gun regl oluyosunMuayine etti çok sayıda kist var dedi adetimde kısa suruyo pcos dedi direk hamile kalmam zor dedikan istedi bugün kan sonuçlarını vericem
2 3 gün falan sürüyo oda az az toplam 1 gün eder nerdeyseAdetin nasıl oluyo canım estradıol evet düşük kac gun regl oluyosun
Aynı benım gıbısın benım önceden boyle degıldı 5 yıldır boyle dun gittim prolaktın 47cıktı2 3 gün falan sürüyo oda az az toplam 1 gün eder nerdeyse
Senın hep mi böyleydi adetlerınBı tne kızım var oda tedaviyle oldu 1.5 sene sonunda şimdi gene çocuk düşünüyoruz ama 1.5 senedir olmuyo
Evet malesef rahim filmi falan çekildim klomen kullandım 4 ay sonra hamile kalmıştım bebeğime Allah'a şükür sağlıkla dogduSenın hep mi böyleydi adetlerın
Aynen öyle ama esim çok istiyo çocuk bende istiyorum olmaz diye korkuyorum pcos hastalinda genelde kilolu olur ben tam aksini 53 kiloyum 1.65 boyum ama doktor korkuttu tedavisiz olmaz dediBenmde ilk evlendiğimdeki degerim lh im dusüktü görünüm olarak kimi doktor pco kimi doktor bisey yok demisti bende e2 im 70 cikmisti ama sonra zaman gecip olmadkca stres kilo vs hormonlarimda oynama oldu. Ama hala sol yumurtaliğimda polikistik goruntu var. E2 47 lere dusmustü sonra 25 lerde filan oldu. Yani stres etken. Yumurtlamayi guclendirici seyler yapin tavsiyem. 1 cocugunuz varmis yine digeri de olur insallah. Hayit hormon dengesine iyi geliyor sizede fayda saglayacaktir.
Cok biliyor o doktor :) ugrastirir 1 2 ay ama yararli seyler aldinmi fayda saglayabilir.Aynen öyle ama esim çok istiyo çocuk bende istiyorum olmaz diye korkuyorum pcos hastalinda genelde kilolu olur ben tam aksini 53 kiloyum 1.65 boyum ama doktor korkuttu tedavisiz olmaz dedi
Senın adetlerin nasıl olurdu canım bıde prolaktın kactıBenmde ilk evlendiğimdeki degerim lh im dusüktü görünüm olarak kimi doktor pco kimi doktor bisey yok demisti bende e2 im 70 cikmisti ama sonra zaman gecip olmadkca stres kilo vs hormonlarimda oynama oldu. Ama hala sol yumurtaliğimda polikistik goruntu var. E2 47 lere dusmustü sonra 25 lerde filan oldu. Yani stres etken. Yumurtlamayi guclendirici seyler yapin tavsiyem. 1 cocugunuz varmis yine digeri de olur insallah. Hayit hormon dengesine iyi geliyor sizede fayda saglayacaktir.
Stresten oda artti canim maalesef. Ama adetlerim oluyor benm 35 gunde bazen 30 gunde. 7 gün suruyor. Prolaktin bazi aralarda duzensiz kanama yapiyor ama.Senın adetlerin nasıl olurdu canım bıde prolaktın kactı
Ben 28gunde bir oluyorum 3 4gun suruyo kanamam az prolaktın 47cıktıStresten oda artti canim maalesef. Ama adetlerim oluyor benm 35 gunde bazen 30 gunde. 7 gün suruyor. Prolaktin bazi aralarda duzensiz kanama yapiyor ama.
Biz tup bebek yaptirdik ama dondurulmuslarimizi deniyoruz. tüp bebekte 26 olgun yumurtam toplandi e2 degerim de normaldi yüksekti baya yani.toplam 30 yumurtaydi cunku. 26 yumurtamin 17 tanesi dollendi. Yani kalitesiz deģildi yumurtalar iyi oran cikti.
İşin garip yanı hap vermediBen 28gunde bir oluyorum 3 4gun suruyo kanamam az prolaktın 47cıktı
Benm azcik kilo faktorum var yoksa bende 26 gunde geldigi oluyor bi 10 kilo versem normale donuyor herseyimBen 28gunde bir oluyorum 3 4gun suruyo kanamam az prolaktın 47cıktı