Tahlillerin bana kotu gelmedi ki. Benim tahlillerimle yakin sonuclar ve dr gayet iyi demistiHerkese selam arkadaşlar. Biliyorum kimse doktor değil fakat tecrübeler çok önemli.
Benim hormon testlerim
Estradiol 29
Folik Stimulan Hormon(FSH) 5.34
LH 5.51
Prolaktin 17,73
TSH 1.8508
Bu değerlere yakın arkadaşlar gebe kalmak için ne gibi yöntemlere başvurdular?
Doğal olabilir ilaç olabilir yöntemleriniz nelerdi?
Ben ayrıca Pikos ilaç kullanıyorum... içeriği aşağıdaki gibi.
- Aktif içerikler (3 Tablet İçeriği) İnositol (Miyo-inositol & D-kiro-inositol) : 2000 mg Resveratrol (Transresveratrol) : 1500 mg Çinko (Çinko pikolinat) : 14,787 mg Selenyum (L-selenometionin) : 200 ?g Krom (Krom pikolinat) : 200 µg D vitamini : 25 µg Folik asit ((6S)-5-metiltetrahidrofolik asit) : 400 µg
Sadece estradiol cok az farkla eksik. Ama o da basit bir sey bildigim kadariylaTahlillerin bana kotu gelmedi ki. Benim tahlillerimle yakin sonuclar ve dr gayet iyi demisti
siz hormon testinizi ne zaman vermiştiniz bunlar adetimin 3.günü alınan kandan değerlerSadece estradiol cok az farkla eksik. Ama o da basit bir sey bildigim kadariyla
Benimde hormon testlerim bu şekilde yorumlayabilir misiniz
Evet canim benim de oyleydi zaten hormon testlerii regl donemindeyken yapiliyor. Doktorun nerden varmis bu sonuca? Sadece kan tahliliyle nasil anliyor ki. Benim de cok yakin bu testlere tahlilim ama dr bir sorun gormedisiz hormon testinizi ne zaman vermiştiniz bunlar adetimin 3.günü alınan kandan değerler
Reglinin 3. Günü yaptırdınız dimi, gayet iyi sonuçlarınız.Benimde hormon testlerim bu şekilde yorumlayabilir misiniz
Doktor 2 günü yaptırmamı söylemişti pko tanısı konulmadı yumurtalıklarım sağlıklıymış çok şükürReglinin 3. Günü yaptırdınız dimi, gayet iyi sonuçlarınız.
Yanlız pko nuz varsa benim o konuda bilgim yok.
Reglinin 3. Günü yaptırdınız dimi, gayet iyi sonuçlarınız.
Yanlız pko nuz varsa benim o konuda bilgim yok.
Doktor muayenesi sonucunda söyledi 6 yıldır pko'luyum yorumun için çok teşekkür ederimEvet canim benim de oyleydi zaten hormon testlerii regl donemindeyken yapiliyor. Doktorun nerden varmis bu sonuca? Sadece kan tahliliyle nasil anliyor ki. Benim de cok yakin bu testlere tahlilim ama dr bir sorun gormedi
Tabi yorumlarım, ama benim pko hakkında bilgim yok.Müsait olduğunuzda benim de sonuçlarımla alakalı yorumunuz olur mu ben pko'luyum doktor muayenesi sonucunda 20 yaşımdan beri. 26 yaşımdayım şu an.
Amh testi yapılmamış benim bildiğim kadari ile polikistik over icin tam anlamiyla hormon testlerine bakilmali bunun disinda tam kan sayimi ve ultrasonda yumurtalik muayenesi de olmali sadece bunu bakip tani konulmasi tuhaf bende.pko yok ama cok yakin arkadasim bu sureci gecirdi hamilelik icinde tedavi gorerek hamile.kalmisti o sayede bilgim var. Pko dedigimiz de adet duzensizligi olur insulin direnci gozukur genelde kilo alamama.yada verememe gibi..tuylenme olur ve pko sonradan asla olmaz dogustan getirdiğimiz bir durumdur. Yumurtaliklsrimzda boyle üzüm salkimi gibi.iri ufak.bi suru yumurta kumesi gorulme seklindedirHerkese selam arkadaşlar. Biliyorum kimse doktor değil fakat tecrübeler çok önemli.
Benim hormon testlerim
Estradiol 29
Folik Stimulan Hormon(FSH) 5.34
LH 5.51
Prolaktin 17,73
TSH 1.8508
Bu değerlere yakın arkadaşlar gebe kalmak için ne gibi yöntemlere başvurdular?
Doğal olabilir ilaç olabilir yöntemleriniz nelerdi?
Ben ayrıca Pikos ilaç kullanıyorum... içeriği aşağıdaki gibi.
- Aktif içerikler (3 Tablet İçeriği) İnositol (Miyo-inositol & D-kiro-inositol) : 2000 mg Resveratrol (Transresveratrol) : 1500 mg Çinko (Çinko pikolinat) : 14,787 mg Selenyum (L-selenometionin) : 200 ?g Krom (Krom pikolinat) : 200 µg D vitamini : 25 µg Folik asit ((6S)-5-metiltetrahidrofolik asit) : 400 µg
Bu testlere gorede hemen pko denmez baksaniza hepsi referans araligi icinde sizinde amh testi yapilmamiis bebek niyetinde.iseniz lutfen bunu yaptirin fsh denilen deger.adetin 2 yada 3.gunu bakiliyo menopoz varmi yokmu yakinmisiniz onda bakiyo ama amh testi net sekilde yumurtalik rezervinjzi ortaya koyar günümüzde pko durumu genc kizliktan cogu bayanda oldugu icin doktorlar direk hemen yapıstiriyo tanimi ben doktor degilim tabikide tani koymak haddim degil ama az once baska bir arkadasa da dedim bi doktr demesiyle hareket etmeyin bikac doktora gidin sonra hormon ilaci dayiyolar belkide saglam olan seyi bozuyorlar. Cocuk niyeti var ise mutlaka rahim filmide cektirin ben tupbebek ile hamile kaldigim icin basinda bazi syleri yapmanizi oneririm ki allah gostermesin sonradan ugrasip zaman kayni ve maddi manevi sorun yasamayin diyeBenimde hormon testlerim bu şekilde yorumlayabilir misiniz
Teşekkür ederim yorumunuz içinBu testlere gorede hemen pko denmez baksaniza hepsi referans araligi icinde sizinde amh testi yapilmamiis bebek niyetinde.iseniz lutfen bunu yaptirin fsh denilen deger.adetin 2 yada 3.gunu bakiliyo menopoz varmi yokmu yakinmisiniz onda bakiyo ama amh testi net sekilde yumurtalik rezervinjzi ortaya koyar günümüzde pko durumu genc kizliktan cogu bayanda oldugu icin doktorlar direk hemen yapıstiriyo tanimi ben doktor degilim tabikide tani koymak haddim degil ama az once baska bir arkadasa da dedim bi doktr demesiyle hareket etmeyin bikac doktora gidin sonra hormon ilaci dayiyolar belkide saglam olan seyi bozuyorlar. Cocuk niyeti var ise mutlaka rahim filmide cektirin ben tupbebek ile hamile kaldigim icin basinda bazi syleri yapmanizi oneririm ki allah gostermesin sonradan ugrasip zaman kayni ve maddi manevi sorun yasamayin diye
Arkadasima da pko dediler ama yanlis ilaclardan kizin durumu iyiye gidecekken daha geriye gitmis oldu zaman kaybi manevi ve maddi sikintiya girdi bu yuzdn asla bir doktora inanmiyorum. Rahim filmi harici esinizde urolojide muayene olsun basinda bilincli hareket etmek cok daha iyi sperm testi yaptirin bide❤Teşekkür ederim yorumunuz için3 doktora çıktım ben 3.doktorum hormon testi istedi bir tek diğerleri baştan savma ilgilendiler bu ay bir geçsin dediğiniz şeyi düşünüyorum zaten rahim filmini
Eşimi de yakın zamanda düşünüyorum dediğiniz gibi en başından tedbir almak gerekiyor iyi doktorda bulmak çok zorArkadasima da pko dediler ama yanlis ilaclardan kizin durumu iyiye gidecekken daha geriye gitmis oldu zaman kaybi manevi ve maddi sikintiya girdi bu yuzdn asla bir doktora inanmiyorum. Rahim filmi harici esinizde urolojide muayene olsun basinda bilincli hareket etmek cok daha iyi sperm testi yaptirin bide❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?