Okadar doğru söylemiş ki belki bu forumda 50 yere yazmışımdır. STRES en büyük etki. Benim prolaktinim 35-45 arasıydı hep. Amh düşük 0.8 eşimde hızlı sperm sayısı 0. Ben 32 eşim 44 yaşında. Birçok doktor koş hemen tüp bebek dedi. Bir doktorum multi vit ve doğal beslenme verdi. 6 ay dene olmaz diye birşey yok dedi. Ben 4 ay denedim sonra hsg çekildim kesin tüp bebeğe gidecektim sabrım kalmamıştı. Randevu da aldım. Regl olunca gidecektim tüp bebek için.
Halk arasında işte ilişkiden sonra yat vs vs hepsini yapıyordum o ay zaten tüp bebek yapıcam diye hiiiiiç dikkat etmedim. Bekle bekle regl gelmiyor. Doktor aradı randevu günün geldi ne durumdasın dedi dedim yook regl olamıyorum. Herhalde menapoza giriyorum dedim doktor güldü

test yapmak gelmedi mi aklına dedi dedim yook

şimdi 2. Çocuğuma hamileyim
Demem o ki görüyorum yorumlarda daha 22 yaş 25 yaş. Ne olur stres yapmayın hayat zaten yeteri kadar stresli birde siz bu konusa stres yaparsanız olmaz. Hayatta herşeyin çözümü var akışına bırakın vakti gelince olacak inanın.