Siz biliyorsunuz sanırım bende yazabilir miyim sonuclarımıEvt Pco.
Bu sonuçlar regl dönemine göre farklılık gösterir. Kadın doğum dr arkadaşlar bilebilirArkadaşlar bilgisi olanlar lütfen lütfen yardımcı olsun, hamile kalamıyordum hormon testi yaptırdım, sonuçlarım çıktı ama doktor randevuma hala epey var, bilgisi olan lütfen bakabilir mi pco olabilir miyim? Lh ve fsh değerim aynı olmalı diye okumuştum ama aynı değiş, estradiol değerim de çok mu düşük sizce? Sonuçlarım;
Tsh 1.51
Fsh 5,68
Lh 9.15
Estradiol 29.06
Prolaktin 8.83
Progesteron 0.57
Total testosteron 0.58
TabikiSiz biliyorsunuz sanırım bende yazabilir miyim sonuclarımı
Regli ikinci günü yaptırdığım testlerTabiki
Amh olacaktıRegli ikinci günü yaptırdığım testler
E2: 64.28
Tsh:2.30
LH:5.61
Fsh:6.51
Progesteron:0.84
Prolaktin:11.54
Bta hcg:2
Başka bir ay ama: 4.08 çıktı yine başka bir ay (Yumurtlamaya yakın? lh:12.8 fsh :5.7
Amh olacaktı
Canm söyle ki kadın doğumcu normal dedi amh kimseye gösteremedim dahaProgestan hormonun bilmiyorum ama diğer bütün hormonların normal gozukuyor doktorlar ne diyor ki
Progesteron sanırım adete yakın ölçtürmek lazımmışProgestan hormonun bilmiyorum ama diğer bütün hormonların normal gozukuyor doktorlar ne diyor ki
Bence bi sorun yok bana kalırsa doktorların ne dediği önemli amaProgesteron sanırım adete yakın ölçtürmek lazımmış
Bende yazmak istedim benimBence bi sorun yok bana kalırsa doktorların ne dediği önemli ama
Hayır normal aslında fsh 5 olmasını ister doktorlar ama 10 sonrası referans dısı diye biliyorum.Bende yazmak istedim benim
FSH. 7.95
Lh 5.05
E2 97 cıktı adetin 3.günü e2 ve fsh fazlamı sizce
Sağol canım bende e2 çok çıkınca korktum inşallah düşerlerHayır normal aslında fsh 5 olmasını ister doktorlar ama 10 sonrası referans dısı diye biliyorum.
Amh 4.08 biraz çok geldi bana çünkü yani maden bu kadar iyiyse neden hamile kalamıyorum ki eşim de bi sorun acabaHayır normal aslında fsh 5 olmasını ister doktorlar ama 10 sonrası referans dısı diye biliyorum.
Amh dan hiç anlamıyorum da eşin de bi spermiogram verse belki de onda dediğin gibi.Amh 4.08 biraz çok geldi bana çünkü yani maden bu kadar iyiyse neden hamile kalamıyorum ki eşim de bi sorun acaba
Benımde 87 Di hamile kaldıgımm da e2 rica ederim.Sağol canım bende e2 çok çıkınca korktum inşallah düşerler
canım sen hamile kaldığında ilaç falan kullanmış mıydın hormon için falan? e2 3 . gün mü 87 çıkmıştı ? yani doğal olarak mı 87 idi ilaç hormon etkisi mi ?Benımde 87 Di hamile kaldıgımm da e2 rica ederim.
progesteron 21. gün yani yumurtlama pikinden 7-8 gün sonra ölçtümek lazım. amh değerin iyi yaşın kaç ? rezerv gayet güzel. e2 64 çıkmş benim de 74 tü doktorun normal dedi değil mi ? benimki de normal demişti ama bana biraz yüksek gleiyorProgesteron sanırım adete yakın ölçtürmek lazımmış