• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormon testi sonuçlarım

Denememizin 6. Ayında gerizekalı kadın bana hemen klomen verdi. Çatlatma iğnesi verdi o ay hamile kalmadım. Başka doktora gittim. Her şey normal lütfen 12 ay denemeden hiçbir şeye başlamayın bence içmeyen klomen filan bekleyin. Deneyin dedi. Bu ay 9. Ayımız. Umarım bu ay sağlıkla gebe kalırım. Ama 6. Ayda olmuyor diyr koşa koşa doktara gitmekti. Üstelik fsh: 5,16. lH değerim 8.28 diye kadın bana pco var dedi. Ki bu değerlerle pco imkansızmış!! Allah onu bildiğingibi yapsın. Pislik insan. Bak yine hatırladım üzüldüm. İçimi dökmek istedim.
Canım benim inşallah hayırlısıyla mutlu haberi alırsın.. Çok yıpratıcı bir süreç ne diyorlarsa bir umut inanıyoruz maalesef anlıyorum seni inşAllah bir an evvel kavuşuruz bebeklerimize.. Benim ultrason görüntümde pko var maalesef benimde hormonlarımda problem yok ama adet olamıyorum kilo problemim de var yaşım 24 herşey nasip

Canım benim inşallah hayırlısıyla mutlu haberi alırsın.. Çok yıpratıcı bir süreç ne diyorlarsa bir umut inanıyoruz maalesef anlıyorum seni inşAllah bir an evvel kavuşuruz bebeklerimize.. Benim ultrason görüntümde pko var maalesef benimde hormonlarımda problem yok ama adet olamıyorum kilo problemim de var yaşım 24 herşey nasip
TESTERE DİŞLİ ASLAN PENÇESİNİ ÇOK ÖNERİYORLAR BURDA BAYAGI KÜRLER VAR BEN ARADA HAYIT TOHUMU İÇİYORUM HORMONLARI DENGELİYORMUŞ.ADET OLAMAYANA TESTERE DİŞLİ ASLAN PENÇESİ İDİ SANIRIM ARAŞTIR BURDA ARAMA YERİNDEN

TESTERE DİŞLİ ASLAN PENÇESİNİ ÇOK ÖNERİYORLAR BURDA BAYAGI KÜRLER VAR BEN ARADA HAYIT TOHUMU İÇİYORUM HORMONLARI DENGELİYORMUŞ.ADET OLAMAYANA TESTERE DİŞLİ ASLAN PENÇESİ İDİ SANIRIM ARAŞTIR BURDA ARAMA YERİNDEN
Tamamdır denicem teşekkür ederimm, soğan kürüne başlamayı düşünüyorum bende bi daha ki ay

Meraba kızlar benim sonuclarimi da yorumlarmisiniz yarin doktoruma göstericem.

Eklentiler

• Screenshot_2018-02-21-20-06-11_1.jpg
    Screenshot_2018-02-21-20-06-11_1.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 63
Meraba kızlar benim sonuclarimi da yorumlarmisiniz yarin doktoruma göstericem.
lh fsh dan büyük çıkmış canım benimki de aynı değerlerde yumurtalarım çatlamıyor benim doktorun ne dediğini buraya yazarsan sevinirim ben klomen kullandım yumurtalarım çatlamadı kist oluştu

Tabi canim yarin mutlaka yazarım .klomen kullanali çok oldu da hic bir ise yaramadi doktor kullandığına eminmisin dedi hatta.ama femara yi kesinlikle tavsiye ediyorum onunla hamile kalmıştım ama 6.haftada kalbi gelişmediği için kurtaj oldum .yinede hamile kaldigimi gördüm :)

Tabi canim yarin mutlaka yazarım .klomen kullanali çok oldu da hic bir ise yaramadi doktor kullandığına eminmisin dedi hatta.ama femara yi kesinlikle tavsiye ediyorum onunla hamile kalmıştım ama 6.haftada kalbi gelişmediği için kurtaj oldum .yinede hamile kaldigimi gördüm :)
Bende o klomenden sonra doktora gitmedim bekliyorum kendim hamile kalabilir miyim diye bal tarçın çörek otu yaptım inşallah işe yaramıştır sınır illerinden birinde yaşıyorum biliyorsun buradaki durumları da o nedenle gitmedim doktora

Kızlar yumurta çatlamadığına emin misiniz?? Benim bildiğim pco dediğiniz şeyde lh ve fsh oranı 2,5 katından fazla ise sıkıntı. Ama bu sıkımtı yumurta çatlamaz gebe kalınmaz gibi değil. Doktorlar özel ise inanın çok acımasızlar. Resmen soygun. Devlet hastanesine gittim. Sen gerizekalı mısın bu sonuçlara nasıl pco der git dava aç dedi

Ayrıca 1.60 boya 58 kiloyum evet kilo aldım evlenince ama kadın bana aşırı kilon var seni diyetisyene yönlendireliö bile dedi. Devletteki doktor kilonuz normal. Lütfen itibar etmeyiniz boyunuza göre 48-60 arası idealdir dedi. İsteraeniz 1-2 kilo verebilirsiniz ama tedaviye ihtiyaç yok dedi.

Ayrıca eşime onların önerdiği bir klinikte sperm ve kruger testi yapıldı. Sonuçlar hepsi sınırda. Sonra devlet hastanesine yaptırdı ve bütün değerler abartmıyorum 3 katı daha iyi çıktı. O ay biZi mahvettiler. Bış yere klomen içtim. Kist oldu mu olacak mı uğraşıp durdum. Rabbim muhtaç etmesin. Ama inanılmaz para tırıkladılar. 28 yaşımdaydım denemede 5 ya da 6. Ayımızdı. Kadın benim korkularımı görüpp ayyyyy geç kalmışsınızz. Sonuçlarınız çok kötü eşininde öyle. Aşılama bile tutmaz! Dedi. Diğer doktor ise lütfen itibar etmeyin. 12 ay denemeden böyle şey denemz dedi

Kızlar yumurta çatlamadığına emin misiniz?? Benim bildiğim pco dediğiniz şeyde lh ve fsh oranı 2,5 katından fazla ise sıkıntı. Ama bu sıkımtı yumurta çatlamaz gebe kalınmaz gibi değil. Doktorlar özel ise inanın çok acımasızlar. Resmen soygun. Devlet hastanesine gittim. Sen gerizekalı mısın bu sonuçlara nasıl pco der git dava aç dedi
Evet benim doktorum özel benim oranım 3,1 gibi bir değer klomen kullandığım ay 5 yumurta oluştu çatlatma iğnesi yapmadı doktor hatta biri çatlamış dedi ama sonuçta 5 tane kistim oluştu

Back