• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormon testi sonuçlarım

merveeyilmazz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
39
16
3
30
arkadaşlar merhaba adetimin 2. günü hormon testi yaptırdım sonuçlarım bu şekilde yorumlayabilecek olanınız varmı yanıtlarsanız çok sevinirim..

TSH - 1,404
Estradiol - 37
FSH - 4,79
LH - 6,88
Prolaktin - 11,16

anladığım kadarıyla fsh ve lh 8den düşükse mükemmel sayılıyormuş. PKO hastasıyım adet görme problemi yaşıyorum fakat sonuçlarım iyi sanırım kafam karıştı bende bilenlerden yorum bekliyorumm

Pkoya doğru gitmiş ama bu adet düzeni var ve kilo problemin yoksa normal.@merveeyilmazz

Ya tahlil sonuçları yazicam ama benim gibi muzdarip varsa
Prolaktin 27.96 ref araligi 4ile 23
Fsh 8.53
Lh 8.38
Adetin ikinci gunu gittim klomenle sonic alan varmi bundan sonra ayin 14 de gittigimde catlatma ignesimi vuracak BANADA BiRI CVP VERSE:110:

Ya tahlil sonuçları yazicam ama benim gibi muzdarip varsa
Prolaktin 27.96 ref araligi 4ile 23
Fsh 8.53
Lh 8.38
Adetin ikinci gunu gittim klomenle sonic alan varmi bundan sonra ayin 14 de gittigimde catlatma ignesimi vuracak BANADA BiRI CVP VERSE:110:
Canım Geç oldu ama prolaktinin yükselmiş anldığım kadarıyla benim hormon sonuçlarıma güzel dedi doktor ultrasonda pko görüntüm var bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay 6. Günüm beklemedeyim

• Beğen
Reactions: Cac
Canım Geç oldu ama prolaktinin yükselmiş anldığım kadarıyla benim hormon sonuçlarıma güzel dedi doktor ultrasonda pko görüntüm var bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay 6. Günüm beklemedeyim
bana çatlatma iğnesi vermedi bu ay sağda 3 tane yumurtam olmuş günleri değerlendir dedi adet olmazsan gel dedi ama ben burdan progestoren ve amh tahlili yap diyenleri okudum onlarıda perşembe yaptırcam

bana çatlatma iğnesi vermedi bu ay sağda 3 tane yumurtam olmuş günleri değerlendir dedi adet olmazsan gel dedi ama ben burdan progestoren ve amh tahlili yap diyenleri okudum onlarıda perşembe yaptırcam
Benimde solda 2 taneydi ayın 14 ünde oldum iğneyi de adet olmazsan gel dedi banada son adet tarihim 1 şubat

• Beğen
Denememizin 6. Ayında gerizekalı kadın bana hemen klomen verdi. Çatlatma iğnesi verdi o ay hamile kalmadım. Başka doktora gittim. Her şey normal lütfen 12 ay denemeden hiçbir şeye başlamayın bence içmeyen klomen filan bekleyin. Deneyin dedi. Bu ay 9. Ayımız. Umarım bu ay sağlıkla gebe kalırım. Ama 6. Ayda olmuyor diyr koşa koşa doktara gitmekti. Üstelik fsh: 5,16. lH değerim 8.28 diye kadın bana pco var dedi. Ki bu değerlerle pco imkansızmış!! Allah onu bildiğingibi yapsın. Pislik insan. Bak yine hatırladım üzüldüm. İçimi dökmek istedim.

• Beğen
Denememizin 6. Ayında gerizekalı kadın bana hemen klomen verdi. Çatlatma iğnesi verdi o ay hamile kalmadım. Başka doktora gittim. Her şey normal lütfen 12 ay denemeden hiçbir şeye başlamayın bence içmeyen klomen filan bekleyin. Deneyin dedi. Bu ay 9. Ayımız. Umarım bu ay sağlıkla gebe kalırım. Ama 6. Ayda olmuyor diyr koşa koşa doktara gitmekti. Üstelik fsh: 5,16. lH değerim 8.28 diye kadın bana pco var dedi. Ki bu değerlerle pco imkansızmış!! Allah onu bildiğingibi yapsın. Pislik insan. Bak yine hatırladım üzüldüm. İçimi dökmek istedim.
yaşın genç ise beklenebilirse benim 32 yaşındayom benimde değerlerim normal gibi prolaktinim biraz yüksekti o fsh lh 8 küsürdü ikisi

Back