• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormon testi sonuçları

MerakRkn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2017
94
111
93
30
Merhaba arkadaşlar
Bir yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor. Adetimin 3.gününde test yaptırdım sonuçları yazacam.Anlayanlar yorum yapabilir mi lütfen .Doktorum açık konuşmadı bende merak ediyorum.Bu sonuca göre ne yapmam gerekiyor bilmek istiyorum.
TSH: 1,83 _ Prolaktin: 30,31 _ LH: 6,6 _FSH: 6,9 _ Estradiol: 57,48 _ HCG: 0 Teşekkürler şimdide

Prolaktin birazcık yüksek çıkmış. Benimde 30du ilk daha sonra zamanla yükselmeye başladı. Hipofiz adenomu çıktı bende ama makroprolaktin diye bişey varmış ondan kaynaklı da yükselebiliyomuş. Ama senin değerin şuan sınırın biraz üzerinde çok değil. Sınır yanılmıyosam 26ydı. Dostinex kullanıyorum ben bi aydır. Gebelik olasılığını düşürüyo prolaktin ama engel değil dedi benim doktorum. Benim sürekli yükselmeye devam ettiği için ilaç başladık. Bi buçuk aydır kullanıyorum ve çok şükür düşmeye başladı hatta kimyasal gebelik yaşadım. Düşmesine üzülüyo insan ama hamile kalabiliyorum diye de epey sevindim. Kadın doğumdan ziyade endokrin doktoruna gidersen daha iyi sonuç alırsın

Prolaktin birazcık yüksek çıkmış. Benimde 30du ilk daha sonra zamanla yükselmeye başladı. Hipofiz adenomu çıktı bende ama makroprolaktin diye bişey varmış ondan kaynaklı da yükselebiliyomuş. Ama senin değerin şuan sınırın biraz üzerinde çok değil. Sınır yanılmıyosam 26ydı. Dostinex kullanıyorum ben bi aydır. Gebelik olasılığını düşürüyo prolaktin ama engel değil dedi benim doktorum. Benim sürekli yükselmeye devam ettiği için ilaç başladık. Bi buçuk aydır kullanıyorum ve çok şükür düşmeye başladı hatta kimyasal gebelik yaşadım. Düşmesine üzülüyo insan ama hamile kalabiliyorum diye de epey sevindim. Kadın doğumdan ziyade endokrin doktoruna gidersen daha iyi sonuç alırsın

Ben incir kürü deniyim dedim de incir prolaktini yükseltiyomuş sanırım kullanmıyım öyleyse inşallah daha fazla yükselmez. Estradiol biraz tuhaf yüksek mi acaba

Onu ben de tam bilmiyorum açıkçası. Ama evet incir prolaktini yükseltiyo önermiyolar çok

Back