Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hormon testi,rahim filmi,prolatin,kistler gelin paylaşalım arkadaşlar ne varsa:))))
- Konu Sahibi gulde
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?slmm..ben henüz hamile kalamadım ama önce önmuayeneye gitmiştim..tiroid hormon testi,kan sayımı vb yaptı dr..ve bende hipotiroit çıktı..sentetk hormon alıyorum şu an da son gittiğimde normal seviyedeydi..umarım hep böle normal seviyede kalır.. benm de adetim bugün 7 gün geçti ama hala tık yok..4. gün kan test negatif çıkmıştı ama evdeki testler pozitif :)) bakalım adet gelmezse salı günü dr a gidicem artıkk
evet tabi..eğer hipotiroit olduğumu öğrenmesedim ,şu an hormonu dışardan alıo olmasaydım ve bunu bilmeden hamile kalsaydım bebeğimin zeka özürlü veya sakat doğma ihtimali varmış..erken doğum riskide aynı zmanda..önceden öğrendiğim için çok şanslıyım..eğer siz yaptırmadıysanız tavsiye ederim.çünkü hamile kalmayıda engelliyormuş..ve kadınların %85 inde olan bişi..Ben kan testini yine yaptrcam ama belki adet olurum die bekliyorum ya yniden üzülmek istemorum..çünkü çift çizgiyi gördüm sevndim kan test sonucunu alınca şok oldumm..
evet tsh,t3 ve t4 e baktı dr..benim tsh normlde olması gerekenden yüksek çıktı ama şu an aldığm hormonla normale döndü..ve hamileyken de bu hormonu alıcam bebeğe faydası olurmuş zaten almak zoundayımda...bide bunun tam tersi hipertiroidi var..ondada tsh olması gerekenden düşük çıkıo..bununda ilaçları var çünkü hamilelikle ilgil buda düşükklere neden olabiliyo..yani bu testi dr unuz yapmadıysa da isteyin tevsiye edrim ..bn bu kadar öenmli olabilceğni düşünmemmiştim ama araştıdıkça öğrendm.
simir testi hani jinekolojik muayene ile yapılıo rahim ağzı kanseri için..ben sadece önmuayeneye gittğimde 3 ay önce yapıldı bu testler yani bana yumurtalık tastini henüz yapmadı sanırım 6 ay hamile kalamazsam gittiğimde yapar onu..diğer kan tahlillerinde şöle yazıor: 1: seroloji 2:bakteriyoloji 3:toxoplazma 4: hormon yani 4 test almış benden..ama açıkçası anlamlarını bilmiorum yaptı sadece hormonda sorun çıktı