- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
- 63
- Konu Sahibi M-Mavera2048
-
Teşekkürler hemen dönüş yaptığınız içinİlk gelen kanama 1. Gün sayılır çok az da olsa. 2 ya da 3. Gün gidilmeli sebebi bilmiyorum ama regl yoğunluğu mühim değil. Defalarca yaptırdım hep bu günlerde istediler. Yoğunken filan gel denmedi. Duymadım da.
Hafta sonuna denk gelirse 4. Gün gelebilşr miyim dedim olmaz dediler. Burda bazılarının doktoru olur diyomuş. Siz yine doktorunuzla görüşün.Teşekkürler hemen dönüş yaptığınız için
İlk defa vericem de yarın, kafama takıldı
Zaten gereksiz bi stres yapıyorum
Çok defa verdiyseniz mutlaka doğrudur dediğiniz
Teşekkürler tekrar
Yok yok benimkide iki üç dedi zatendeHafta sonuna denk gelirse 4. Gün gelebilşr miyim dedim olmaz dediler. Burda bazılarının doktoru olur diyomuş. Siz yine doktorunuzla görüşün.umarım güzel çıkar sonuçlarınız.
Doğru bu yuzden yumurta buyutme icin klomen femara ikinci gun başlatıyorlarYeni yumurta oluşumları adetin 2. Günü başlarmış. Ben de O yüzden çağırdıklarını biliyorum
Ben üçüncü gün yaptırmıs olcam, çok farketmes heralde bakalımYeni yumurta oluşumları adetin 2. Günü başlarmış. Ben de O yüzden çağırdıklarını biliyorum
Yaptırdım testlerimi, yarın öğlen çıkıcakmısYok ya, zaten 2 ya da 3. Gün diyorlar. Ha 2 ha 3. Fark etmez.
Canım bize de yazarmısın sonuçlarınıYaptırdım testlerimi, yarın öğlen çıkıcakmıs
İnsallah iyi çıkar, doktorun istediği testler arasında yoktu ama ben ekstra amh ta yaptırdım içim pır pır şimdi
Hayırlı sonuçlar çıkar insallah
Tabiki, atarım yarın aldığımdaCanım bize de yazarmısın sonuçlarını
İnşallahYaptırdım testlerimi, yarın öğlen çıkıcakmıs
İnsallah iyi çıkar, doktorun istediği testler arasında yoktu ama ben ekstra amh ta yaptırdım içim pır pır şimdi
Hayırlı sonuçlar çıkar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?