• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hormon testi için laboratuar önerisi ?

huzurunsesi

Canımın minik canı sana emanet Rabbim..
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
543
195
63
yarın reglimin 3. günü ve hormon testi yaptırmak istiyorum aslında muayene olmak istiyordum ama araştırmalarım neticesinde iyi yorum gördüğüm doktorların randevuları dolu bende 3. günü kaçırmamak için muayene olmadan özel bir laboratuarda sadece hormon testi yaptırmak istiyorum sizlere sorum, önereceğiniz bir laboratuar var mı ve fiyat ne civardadır ?

ne tesadüf yarın ben de yaptıracağım özel bir hastaneye gittim sordum 76 lira istedi....gideceğim yarın nasip olursa...

ne tesadüf yarın ben de yaptıracağım özel bir hastaneye gittim sordum 76 lira istedi....gideceğim yarın nasip olursa...

canım hangi hastanede yaptıracaksın ve muayene de olacak mısın ? ben geçen ay özel hastanede muayeneye 40 lira hormon testine de 105 lira ödedim (tsh,lh,fsh,prolaktin,E2 ye bakılmıştı) ama baktıracağın değer sayısına göre fiyat değişiyo sanırım sen hangi değerlere baktıracaksın fiyat uygun geldi o yüzden ayrıntılı soruyorum cevaplarsan sevinirim

ben muayeneyi ünviversite hastanesinde olacağım üçüncü günü cumartsiye geldiği için kendim yaptırmak istedim ...

Back