Gebeliğe Hazırlık Hormon testi hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ebru1391

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
558
310
53
Merhabalar, bu ay regl olursam hormon testi yaptırmayı düşünüyorum. Aile hekimliği bu testleri yapıyor mu ?

Benim bilgiim bitek betaya bakıyor bide kan sayımına filan

Hemogram filan bakiyo ama FSH lh amh filan onları yapmiyo bnde istedim ama

Anladm regl günüm 1 2 gün oynuyo bazen o günlere de randevu bulamadm o zaman mecburen özel hastaneye gitmem gerekcek
Özel hastaneler çok oara tutar ama yine siz bilirsiniz devlette her türlü tahlili yaptır derin özel herşeyi yaptırmak için para ister benceb

Merhabalar, bu ay regl olursam hormon testi yaptırmayı düşünüyorum. Aile hekimliği bu testleri yapıyor mu ?
Yapılmıyor canım ben hep hastaneye gidiyorum o yüzden sağlık ocağı sadece tsh beta ya bakıyor

Teşekkür ederim ama hangi güne tam denk gelemeyecegi için o güne de randevu ayarlayamiyorum siz nasil yaptiniz
İşte ben o yüzden ovulasyon testi kullanıyorum randevusuz almıyorlar ya ben ovulasyon testinde pik gördükten 14 15 gün adet olurum öyle hesap edip randevu aldım hep ama boş dr olursa sabah erken alıyorlar bu her hastane yapmıyor büyük kadın doğumlarında hergün randevu oluyor aslında ben bir yerde vermek istediğim için böyle bir mantık yürüttüm

Teşekkür ederim ama hangi güne tam denk gelemeyecegi için o güne de randevu ayarlayamiyorum siz nasil yaptiniz
Ha bu ara özel hastane demişsin ben sadece 2 hormon için fiyat sordum 300 tl dedi bence bol para harcama aynısını devlet de yapıyor sabah erken gitmeyi dene almazlarsa adetlerim düzensiz de nr zaman olacağını bilmiyorum olunca da randevu bulunmuyor dolmuş oluyo de araya alın beni de öyle girersin

Ben de ovulasyon kullanıyorum ama adetim ona ragmen 1 2 gün bazen 3 gün öne atabiliyo. Devlet hastanelerine de ha diyince randevu bulamıyorum bilemedim

Canım benimde oynuyordu önce bir kadın doğumcuya rica ettim bugün hastayım kan vermem lazım adetim oynayabilir test yaptırmak istiyorum diye o giriş kağıdo için imza attı öyle yaptım ama tabi kontrolede o doktora gidiyordum hangi şehirdesin sen canım

İzmirdeyim canım bizim burda randevu olmadan hastanenin icine bile almıyolar

Canım ben ağustos ayında istanbulda özel hastanede fsh lh amh tiroit şeker ve diğer kan tahlilleriyle beraber doktor muayenesi de dahil 1.400TL civar verdim. Amh hormonuna baktırmak en pahalısı 800 civarıydı fiyatı bilgin olsun. Devlette amh bakmıyorlar diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…