Anladm regl günüm 1 2 gün oynuyo bazen o günlere de randevu bulamadm o zaman mecburen özel hastaneye gitmem gerekcekBenim bilgiim bitek betaya bakıyor bide kan sayımına filan
Hemogram filan bakiyo ama FSH lh amh filan onları yapmiyo bnde istedim ama
Özel hastaneler çok oara tutar ama yine siz bilirsiniz devlette her türlü tahlili yaptır derin özel herşeyi yaptırmak için para ister bencebAnladm regl günüm 1 2 gün oynuyo bazen o günlere de randevu bulamadm o zaman mecburen özel hastaneye gitmem gerekcek
Yapılmıyor canım ben hep hastaneye gidiyorum o yüzden sağlık ocağı sadece tsh beta ya bakıyorMerhabalar, bu ay regl olursam hormon testi yaptırmayı düşünüyorum. Aile hekimliği bu testleri yapıyor mu ?
O güne randevu bulamıyorum kiÖzel hastaneler çok oara tutar ama yine siz bilirsiniz devlette her türlü tahlili yaptır derin özel herşeyi yaptırmak için para ister benceb
Teşekkür ederim ama hangi güne tam denk gelemeyecegi için o güne de randevu ayarlayamiyorum siz nasil yaptinizYapılmıyor canım ben hep hastaneye gidiyorum o yüzden sağlık ocağı sadece tsh beta ya bakıyor
İşte ben o yüzden ovulasyon testi kullanıyorum randevusuz almıyorlar ya ben ovulasyon testinde pik gördükten 14 15 gün adet olurum öyle hesap edip randevu aldım hep ama boş dr olursa sabah erken alıyorlar bu her hastane yapmıyor büyük kadın doğumlarında hergün randevu oluyor aslında ben bir yerde vermek istediğim için böyle bir mantık yürüttümTeşekkür ederim ama hangi güne tam denk gelemeyecegi için o güne de randevu ayarlayamiyorum siz nasil yaptiniz
Ha bu ara özel hastane demişsin ben sadece 2 hormon için fiyat sordum 300 tl dedi bence bol para harcama aynısını devlet de yapıyor sabah erken gitmeyi dene almazlarsa adetlerim düzensiz de nr zaman olacağını bilmiyorum olunca da randevu bulunmuyor dolmuş oluyo de araya alın beni de öyle girersinTeşekkür ederim ama hangi güne tam denk gelemeyecegi için o güne de randevu ayarlayamiyorum siz nasil yaptiniz
Ben de ovulasyon kullanıyorum ama adetim ona ragmen 1 2 gün bazen 3 gün öne atabiliyo. Devlet hastanelerine de ha diyince randevu bulamıyorum bilemedimİşte ben o yüzden ovulasyon testi kullanıyorum randevusuz almıyorlar ya ben ovulasyon testinde pik gördükten 14 15 gün adet olurum öyle hesap edip randevu aldım hep ama boş dr olursa sabah erken alıyorlar bu her hastane yapmıyor büyük kadın doğumlarında hergün randevu oluyor aslında ben bir yerde vermek istediğim için böyle bir mantık yürüttüm
Hangi şehirdesin canımBen de ovulasyon kullanıyorum ama adetim ona ragmen 1 2 gün bazen 3 gün öne atabiliyo. Devlet hastanelerine de ha diyince randevu bulamıyorum bilemedim
İzmirdeyim canımHangi şehirdesin canım
Hmm dediğim şekilde git belki alırlqrİzmirdeyim canım
İzmirdeyim canım bizim burda randevu olmadan hastanenin icine bile almıyolarCanım benimde oynuyordu önce bir kadın doğumcuya rica ettim bugün hastayım kan vermem lazım adetim oynayabilir test yaptırmak istiyorum diye o giriş kağıdo için imza attı öyle yaptım ama tabi kontrolede o doktora gidiyordum hangi şehirdesin sen canım
Aaa anladım canım özel diycem ama onlarda tuzlu oluyo birazİzmirdeyim canım bizim burda randevu olmadan hastanenin icine bile almıyolar
Ne kadar acabaaAaa anladım canım özel diycem ama onlarda tuzlu oluyo biraz
Senin için bakktım kuzu ben 100-200arası hastaneye göre değişiyor girişte verdiğin muayene ücreti hariçNe kadar acabaa
Ayy canım benim çok sağolSenin için bakktım kuzu ben 100-200arası hastaneye göre değişiyor girişte verdiğin muayene ücreti hariç
Canım ben ağustos ayında istanbulda özel hastanede fsh lh amh tiroit şeker ve diğer kan tahlilleriyle beraber doktor muayenesi de dahil 1.400TL civar verdim. Amh hormonuna baktırmak en pahalısı 800 civarıydı fiyatı bilgin olsun. Devlette amh bakmıyorlar diye biliyorum.Ne kadar acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?