Hormon testi hakkında bilgi lütfen.

tr_lelli

Elbet bir gün çiçek açar umutlar 🌸
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
44.653
113.535
kızlar bana bi yardımcı olun lütfen..

sosyal güvencem yok..

hormon testi yaptırmak istiyorum devlet hastanesinde..
muayine parası 15 liraymış bunu öğrendim hormon testini ne kadara yaptırabilirim..
tsh,fsh,LH,Prolakti..

saçım dökülüyo bu sebepden yaptırıcam
ne gibi bi Ücret talep ediyolar bilgisi olan yardımcı olsun çok aciL..

bende genel olarak hormon testi yaptırmak istedim bugun , sosyal guvencem var ama nasıl yaptırmam gerektigini anlamadım 1 ay sonra gelcen falan diyolar bir bilen yaptıran bilgi versin lütfen :S

bende genel olarak hormon testi yaptırmak istedim bugun , sosyal guvencem var ama nasıl yaptırmam gerektigini anlamadım 1 ay sonra gelcen falan diyolar bir bilen yaptıran bilgi versin lütfen :S

cnm hormon testini regl 3. gününde yapıyorlar..
onu demek istemiştir regl olucaksın öyle gidiceksin öyle yapıyolarr..

kızlar kimse bilmiyomu ne ücret tutar aile hekimine sordum 30-40 civarı bişe tutar dedi acaba?
gitmeden öğrenemicem sanırım

aynen oyle ögrenemicez yardım eden bi bilen yok ortada

ben bugün dev. hastanesine cildiye bölümüne gittim..
ssk yok..
15 lira muayine ücreti verdim..
hormon testide yaptı ama 3 tane şeye baktı ostrojen yani fsh,testosteron,estradiol diye 3 şeye baktı..
(ben saç dökülmem için gitmiştim) bişe çıkmadı..
12 lira da hormon testi tuttu..

sgk güvenceniz varsa vede izmirdeyseniz çankaya tıp merkezini tavsiye ederim.. ben 6 ay kadar önce tansiyon dengesizliği, halsizlik gibi sorunlarla dahiliye gitmiştim hemen kan testi yapıldı ve tiroid hastası olduğum çıktı.. sadece 20 lira muhayene ücreti ödedim ve kan testi, ultrason dahil herşey yapıldı... sırf dahiliye değil bu merkezde her dalda doktora, her türlü araştırmayla çok memnun kalıyorsunuz..

teşekkürler cnm bilgin için fiyat gayet güzel tıp merkezi hemde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…