Hormon testi bu kez çok iyi fakat doktor kistik yumurta var dedi 😲

Fatosss_mustafa

hoşgeldin Melisa'm 🍼 2022
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2020
1.790
750
73
Kızlar 5 yıldır pko luyum yani kilo aldığımdan beri Bi kez anne oldum fakat doğumdan sonra yine pko illeti devam ediyor kürlerle hamile kalmıştım 2 ay önce tekrar hormon testi yaptırdım sonuçlarım korkunçtu bende SOĞAN KÜRÜ İNCİR HAVUÇ KÜRÜ HAYIT ÇAKŞIR kullandım 40 ila 50 gün arasında olan adetim başladığımdan beril geçen ay 30. Günde bu ay 26. Günde adet oldum şu anda 4. Günüm 2. Günümde hormon testi yaptırdım hiç umutlu değildim ama hormonlarım gayet iyi çıktı.. Darısı gebelik testinde inşallah fakat kistik yumurta var dedi bunu yaşayan varmı kafam karıştı benim ve bu şekilde hamile kalan var mı kızlarrr

Evet., doktor bana da oyle dediği zaman hamileymisim aslında. Kistik yumurta bazi aylar yumurtalar catlamadan kistlesirmis vs. demekmis.

Nasıl yaa AA şoktayım şu anda bebeğiniz hayırlı olsun sağ salim doğar büyür inşallah fakat benim adetim in 2. Gününde dedi hamile olduğumu sanmıyorum yani

Evet., doktor bana da oyle dediği zaman hamileymisim aslında. Kistik yumurta bazi aylar yumurtalar catlamadan kistlesirmis vs. demekmis.
Ama kistik yumurta ile de hamile kalınabilir demekki örnek oldunuz ümitlwnwbilirm demekki bu ay peki sizin durumunuz tam olarak neydi

Nasıl yaa AA şoktayım şu anda bebeğiniz hayırlı olsun sağ salim doğar büyür inşallah fakat benim adetim in 2. Gününde dedi hamile olduğumu sanmıyorum yani
Heee çok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Ben de 5 aydir istiyordum bebek.
Ben de cok üzülmüştüm kistlestigini duyunca hatta soğan suyu içtim halbuki hamileymisim icerken Normalde hayatımda iki kez kadin dogum doktoruna gitmiştim;birincisinde kist yok demişti ikincisinde polikistler olusmus dedi ben de endiselendim halbuki hamileymisim muhtelemen yumurtalarimdan biri catlayinca digerleri kendini kistlestirmis. Yani ben oyle düşünmüştüm bilimselligi bilmiyorum ☺Genel olarak kistim var mi onu bile bilemiyorum adetlerim cok sancılı oluyor hatta 21 gunde bir adet oluyorum diye doktor pek normal olmadığını bile soyleyip o ay bayagi umitsizlige sokmuştu beni
O ayin başında da hayıt otu cayi icmistim uc gun, denk gelmiş olabilir belki ama bilmiyorum ama her ay mi kist oluşuyor o onemli olan her ay oluşmuyorsa bazi aylar normalmis. Bildiğim kadarıyla her ay oluşuyorsa da ilac tedavisi ile çözülebilecek problem yumurta takibi ile hatta dogal yöntemlerle bile.. Kurlerle hamile kalmissiniz zaten hormonlariniz da ıyimis, harika
Yine doktor kontrolünde kendinize dikkat ederek hamile kalırsınız en kisa zamanda umuyorum . Cocugunuzu da Allah size bağışlasın
Sevgiler

Çok teşekkür ederim detaylı anlattığınız için bende bir kez hamile kaldım yine kalırım diye ümit ediyorum tabiki şifa Allah'tan her zaman verirse o verir vermezse takdiri ilahi umarım isteyen herkese nasip olur inşallah bu ay hayırlısı ile nasip olur bana da isteyen herkese

Kesinlikle katılıyorum size. Bir kez bebek doğurmuşsunuz zaten endiselenmeniz için gerekçe yok bence sadece biz hemen olsun istiyoruz . İçinizi ferah tutun.
Umuyorum hayırlısı ile hayırlı zamanda olur hersey, amin
Sağlıkli günler dilerim
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…