- 14 Aralık 2024
- 818
- 1.958
- 28
- Konu Sahibi kediannesi0
Arkadaşlar şimdi nasıl başlayayım bilmiyorum kafam allak bullak. 27 yaşında ilk kez evlendikten sonra vajinal muayene oldum. Ailemde erken menepoz yaygın, doktor erken menepoz olabilir dedi. Çünkü reglim 3 güne kadar düştü. Alttan muayene de pcos teşhisi koydu. (Düzenli 28 günde bir adet olurum sadece kıllanma problemim var onun dışında pcosla ilgili bir şey yaşamıyorum. Doktor bana direkt yumurta tembelliği var aşılama yapmayı önerdi. Ama hem menepoz olup hem nasıl pcos olabilirdim ki? Her neyse adetin 3.günü test verdim. Sonuclarım ise şu şekilde;
E2: 34.12
Total Testeron: 29.60
Fsh: 5.49
Lh: 5.23
Tsh: 2.66
Prolaktin: 7.68
Doktora randevu bulmak mümkün değil. Devlet hastanesinde çünkü. Ben şimdi pcos muyum, erken menepoz muyum neyim şaştım kaldım. Doktor asla yüzüme bakmıyor açıklama yapmıyor. Direkt aşılama önermesi şok etti çünkü daha önce hiç bebek denemedik ki. Doktoru kesinlikle değiştireceğim. Sonuclarım hakkında yorum yapabilecek bilgili bacılarım var mı? Bugünde doktora gittim randevu yok sonuçlarımı yorumlar mısın diye rica etmeye. Kovmaktan beter etti. Ne diyim. Çok doldum kusura bakmayın.
E2: 34.12
Total Testeron: 29.60
Fsh: 5.49
Lh: 5.23
Tsh: 2.66
Prolaktin: 7.68
Doktora randevu bulmak mümkün değil. Devlet hastanesinde çünkü. Ben şimdi pcos muyum, erken menepoz muyum neyim şaştım kaldım. Doktor asla yüzüme bakmıyor açıklama yapmıyor. Direkt aşılama önermesi şok etti çünkü daha önce hiç bebek denemedik ki. Doktoru kesinlikle değiştireceğim. Sonuclarım hakkında yorum yapabilecek bilgili bacılarım var mı? Bugünde doktora gittim randevu yok sonuçlarımı yorumlar mısın diye rica etmeye. Kovmaktan beter etti. Ne diyim. Çok doldum kusura bakmayın.