Pko var canım Lh seviyen fsh tan çok yüksekAdetin 2. Günü hormon testleri yaptım anlayan var mıyumurtalıklarla alakalı bi testim de 1 hafta sonra çıkacakmış
Evet pkoluyum zatenPko var canım Lh seviyen fsh tan çok yüksek
Pconun bir tedavisi yok canm ancak drlar kolay gebe kalman için klomen ya da femara veriyo dr sana söyler zatenEvet pkoluyum zaten ☹düşürmek için yapabilecek bişey var mı acaba
Amh yani yumurta rezervine bakildi demekki o da cok onemli insallah yuksek cikarAdetin 2. Günü hormon testleri yaptım anlayan var mıyumurtalıklarla alakalı bi testim de 1 hafta sonra çıkacakmış
Tamam canım teşekkür ederimPconun bir tedavisi yok canm ancak drlar kolay gebe kalman için klomen ya da femara veriyo dr sana söyler zaten
İnşallah yaAmh yani yumurta rezervine bakildi demekki o da cok onemli insallah yuksek cikar
İyi akşamlar kızlar buda diğer test sonucum nasıl sizceAmh yani yumurta rezervine bakildi demekki o da cok onemli insallah yuksek cikar
Sizin amh bakilmamis, bu degeriniz iyi referans araliginda ama yumurta rezervi cok onemli onu ihmal etmeyn derimİyi akşamlar kızlar buda diğer test sonucum nasıl sizce
Oda adetliyken yapılıyor ama demiSizin amh bakilmamis, bu degeriniz iyi referans araliginda ama yumurta rezervi cok onemli onu ihmal etmeyn derim
Hayir adetli olmanıza gerek yokOda adetliyken yapılıyor ama demi
İyi o zaman pazartesi Üsküdar Zeynep Kamil hastanesi inferlite bölümüne randevu aldım orda yaptırırım o haldeHayir adetli olmanıza gerek yok
Yaptırırsınız evet, guzel sonuçlarınız olur inşallahİyi o zaman pazartesi Üsküdar Zeynep Kamil hastanesi inferlite bölümüne randevu aldım orda yaptırırım o halde
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahYaptırırsınız evet, guzel sonuçlarınız olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?