• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormon testi acilll

Sblgnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2020
1.754
832
73
33
Adetin 2. Günü hormon testleri yaptım anlayan var mı 😊yumurtalıklarla alakalı bi testim de 1 hafta sonra çıkacakmış

Eklentiler

• IMG_20201015_153204.webp
    IMG_20201015_153204.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 456
  • IMG_20201015_153148.webp
    IMG_20201015_153148.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 391
Çok anlamam diğerleri normal görünüyor ama tiroid düşük gibi geldi bana eminim bilenler çıkacaktır

pco musun canım sen ? lh biraz yüksek çıkmış ondan sordum diğer fsh prolaktin e2 normal tsh normal görüntüde ama sınıra yakın dahiliyeye gidip bi antikor çalıştırabilirsen iyi olur altta yatan bi sıkıntı varsa açığa çıkar

Doktorunuz mu istedi, yoksa ben yaptırmak istiyorum diyip yaptırabilir miyiz?
Yok ben direk kadın doğumdan randevu aldım adetin 2. Gününde gittim dedim ben hormon testi yaptırmak istiyorum adet düzensizliğim var 15 aylık evliyim çocuk istiyorum zaten daha önce gittiğim bı doktordu direk eski bilgilerden yola çıkarak pko teşhisi koymuştu ve yaptırdım özele giderim belki diye devlette yaptırayım önceden diye düşünüp yaptım

Yok ben direk kadın doğumdan randevu aldım adetin 2. Gününde gittim dedim ben hormon testi yaptırmak istiyorum adet düzensizliğim var 15 aylık evliyim çocuk istiyorum zaten daha önce gittiğim bı doktordu direk eski bilgilerden yola çıkarak pko teşhisi koymuştu ve yaptırdım özele giderim belki diye devlette yaptırayım önceden diye düşünüp yaptım
Bende de pco var adetlerim düzenli ama hamilelik olmadı, özele gideceğim o da bu testleri ister diye devlette yaptırayım dedim

Adetin 2. Günü hormon testleri yaptım anlayan var mı 😊yumurtalıklarla alakalı bi testim de 1 hafta sonra çıkacakmış
Lh seviyenin yüksekliği pco yada troid seviyesinden kaynaklı yüksek çıkar fsh değerin iyi yaş kaç?

Lh seviyenin yüksekliği pco yada troid seviyesinden kaynaklı yüksek çıkar fsh değerin iyi yaş kaç?
Pko teşhisi daha önceki yıllardan koyulmuştu tiroid olduğunu sanmıyorum 29 yaşındayım 15 aylık evliyim

Bende de pco var adetlerim düzenli ama hamilelik olmadı, özele gideceğim o da bu testleri ister diye devlette yaptırayım dedim
Aynen bende zaten o amaçla develette yaptırdım özelde muayene pahalı bide tahlil yaptirsan daha çok masraf oluyor öyle yap sende

Soğan küründen başarılı sonuç alanlar var ama tüp bebek te pco en verimli grup düşünüyormusun tüp bebek vs
Suanlik düşünmüyorum canım hem yaş olarak hemde evliliğim daha yeni olduğu için bütün yolları denemek istiyorum

Çok teşekkür ederim özelde araştırdım da baya yüksek fiyatlar o yüzden devlet Hastanesi'nde yaptırmak istiyorum

Bende devlet Hastanesi'nde yaptırdım bı problem çıkmadı bu ay klomenlr çatlatma ignrsine başlıyorum bakalım

Back
X