Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba devlet Hastanesi'nde mi yaptırdınız testi?Adetin 2. Günü hormon testleri yaptım anlayan var mıyumurtalıklarla alakalı bi testim de 1 hafta sonra çıkacakmış
Evet canım şişli Hamidiye Etfal de yaptırdım İstanbul da oturuyorumMerhaba devlet Hastanesi'nde mi yaptırdınız testi?
Doktorunuz mu istedi, yoksa ben yaptırmak istiyorum diyip yaptırabilir miyiz?Evet canım şişli Hamidiye Etfal de yaptırdım İstanbul da oturuyorum
Doktorunuza söylerseniz yapar ister testiDoktorunuz mu istedi, yoksa ben yaptırmak istiyorum diyip yaptırabilir miyiz?
Çok teşekkür ederim özelde araştırdım da baya yüksek fiyatlar o yüzden devlet Hastanesi'nde yaptırmak istiyorumDoktorunuza söylerseniz yapar ister testi
Yok ben direk kadın doğumdan randevu aldım adetin 2. Gününde gittim dedim ben hormon testi yaptırmak istiyorum adet düzensizliğim var 15 aylık evliyim çocuk istiyorum zaten daha önce gittiğim bı doktordu direk eski bilgilerden yola çıkarak pko teşhisi koymuştu ve yaptırdım özele giderim belki diye devlette yaptırayım önceden diye düşünüp yaptımDoktorunuz mu istedi, yoksa ben yaptırmak istiyorum diyip yaptırabilir miyiz?
Bende de pco var adetlerim düzenli ama hamilelik olmadı, özele gideceğim o da bu testleri ister diye devlette yaptırayım dedimYok ben direk kadın doğumdan randevu aldım adetin 2. Gününde gittim dedim ben hormon testi yaptırmak istiyorum adet düzensizliğim var 15 aylık evliyim çocuk istiyorum zaten daha önce gittiğim bı doktordu direk eski bilgilerden yola çıkarak pko teşhisi koymuştu ve yaptırdım özele giderim belki diye devlette yaptırayım önceden diye düşünüp yaptım
Lh seviyenin yüksekliği pco yada troid seviyesinden kaynaklı yüksek çıkar fsh değerin iyi yaş kaç?Adetin 2. Günü hormon testleri yaptım anlayan var mıyumurtalıklarla alakalı bi testim de 1 hafta sonra çıkacakmış
Pko teşhisi daha önceki yıllardan koyulmuştu tiroid olduğunu sanmıyorum 29 yaşındayım 15 aylık evliyimLh seviyenin yüksekliği pco yada troid seviyesinden kaynaklı yüksek çıkar fsh değerin iyi yaş kaç?
Aynen bende zaten o amaçla develette yaptırdım özelde muayene pahalı bide tahlil yaptirsan daha çok masraf oluyor öyle yap sendeBende de pco var adetlerim düzenli ama hamilelik olmadı, özele gideceğim o da bu testleri ister diye devlette yaptırayım dedim
pco dan dolayı yüksek ozamn yumurtanız çok çünkü ama diğer değerlerinz güzelPko teşhisi daha önceki yıllardan koyulmuştu tiroid olduğunu sanmıyorum 29 yaşındayım 15 aylık evliyim
Teşekkür ederim canım evet pko ne yazikki soğan kürüne başladım 2 gündür bakalım nasıl bir sonuç alacağım bu aypco dan dolayı yüksek ozamn yumurtanız çok çünkü ama diğer değerlerinz güzel![]()
Soğan küründen başarılı sonuç alanlar var ama tüp bebek te pco en verimli grup düşünüyormusun tüp bebek vsTeşekkür ederim canım evet pko ne yazikki soğan kürüne başladım 2 gündür bakalım nasıl bir sonuç alacağım bu ay
Suanlik düşünmüyorum canım hem yaş olarak hemde evliliğim daha yeni olduğu için bütün yolları denemek istiyorumSoğan küründen başarılı sonuç alanlar var ama tüp bebek te pco en verimli grup düşünüyormusun tüp bebek vs
doğru ozaman tadını çıkar akışına bırak hsg nde temizsse doğalda olur ztenSuanlik düşünmüyorum canım hem yaş olarak hemde evliliğim daha yeni olduğu için bütün yolları denemek istiyorum
Çok teşekkür ederim özelde araştırdım da baya yüksek fiyatlar o yüzden devlet Hastanesi'nde yaptırmak istiyorum