- 6 Ocak 2022
- 131
- 31
- 27
- Konu Sahibi guleysah34
Evet kan vermiştim gebelik yok rahim filmi ise CD olarak var rapor olarak yok ama alcam. Ben bu zamana kadar hep ilaçsız adet oldum evlendigimden Beri yani 1,5-2 yildr böyle duzensizlesti evlendikten sonra erken olmaya başladım bu son iki ay ise tam tersi geç olmaya başladım nasip artık kullanca bu ilaçlari adet olduktan sonra gitcem tekrar bakalım neler olcakAleykümselam merhaba çok sevindim daha düzgün bi doktora gidip aydınlatıldığınıza ve tedavi başlangıcı olacağına. Gebelik için kan testi yaptı mı? Yapmadıysa ve tarlusal kullanmak için çekinceniz bu sebeptense sağlıkocağında bi kan verin ertesi gün sonuç çıkar zaten ona göre kullanırsınız. Ben ilaçsız adet olamıyodum artık doktora bile bu sebepten gitmeyip bi testle eczaneden reçetesiz alıp tarlusal kullanıyodum bi kötü kısmı yok o ilacın söktürücü sadece. 6 gün sabah akşam kullanıp bitikten 1 hafta içinde ortalama adet olursunuz. 2.günü gidipte yumurta takibine başlarsınız. Devlette birazda pandemiden kaynaklı baştan sağma ilerliyor bu işler bide en az 6 ay deneyip hamile kalamamanızı bekliyorlar üzerine 6 ayda kendileri ilaçla deneyip sonrasında aşılama vs geçiliyor yani bariz vakit kaybı. Rahim filminde CD harici yazılı rapor kağıdı vermediler mi orada da Yazar bi sıkıntı olup olmadığı