Aranızda hormon tedavisi gören varsa bilgilerini paylaşabilir mi ? sitede bir çok yazı okudum ama ben bu yöntemi kullanarak kalıcı olarak tüylerden kurtuldum diyen sayılı kişi var ve inanasım gelmiyor.Tam olarak bilgim yok ama tüylerin çıkmasını sağlayan hormonlar çalıştığı sürece karınca yumurtası yağı yada bioder gibi ürünlerin ne şekilde bir yararı olur bilemiyorum.yazıda da dediği gibi hormon tedavisine başladıktan sonra bu tür şeyleri kullanmak daha mantıklı bence.
Hormon ölçümü elbette yapılmalı ve sıradışı bir durum varsa önlem alınmalı ama demişsiniz ki "tüylerin çıkmasını sağlayan hormonlar çalıştıkça hiç yöntemden sonuç alınabileceğini düşünmüyorum."
Her tüylü insan hormon bozukluğundan şikayetçi olmayabiliyor.
Veya hormondan öte PCOS hastaları da tüylenmeden şikayetçi olabiliyor ki bu ha diyince tedavi edilebilen birşey de değil.
Hormon ölçümü elbette yapılmalı ve sıradışı bir durum varsa önlem alınmalı ama demişsiniz ki "tüylerin çıkmasını sağlayan hormonlar çalıştıkça hiç yöntemden sonuç alınabileceğini düşünmüyorum."
Tüylerin çıkmasını sağlayan hormonun düşüklüğü de bir dengesizliktir.Eğer bunda bir aşırılık varsa tedavi edilmelidir.Hormonun normal seviyesini bozarak tedavi edilemez zaten tüylenme.
Ben bir yöntem deneyerek tüylerimden kalıcı şekilde kurtuldum diyenlerdenim.Hala uygulamam devam ediyor,ve hala fayda görüyorum.Ve PCOS'luyum.
unuttuğun bir yer var. tam olarak bilgim yok ama yazmıştım başına :) ama hatırladığım kadayırla sivilce tedavisinde kullanılan ilaçlarda hormonların çalışma şeklini değiştirerek sivilceye engel oluyordu.zaten normal olarak çoğu insanda belli bir yaştan sonra sivilce çıkmıyor.ergenlik döneminde çıkanlarıda bu şekilde tedavi edebiliyorlar.tüylenmede aynı şekilde değil mi ? yaş ilerledikçe daha da kılsızlaşıyoruz.erkeklerde bile azalma oluyor.belli bir süre hormonların çalışmasını yavaşlatsak (sivilce tedavisindeki gibi) bir sorun olmaz sanırım. tabi bu benim düşüncem.en iyisini doktor bilir ama onlarda tam bir çözüm sunmuyorlar
ayrıca ağdanın belli süre kullanımdan sonra tüyleri azalttığı söyleniyo. bende ne azalma yaptı nede çoğalma. sadece acısı var :) eşimde kıllı olmayı sevmiyor ben ne kadar karşı çıksamda.güzellik merkezinede yaptırmaya utanıyor doğal olarak bu yüzden internetten ağda seti aldı ve evde kendisi yapıyor acı da olmadığını söylüyor kafamçokkarıştı ilk kullanımdan sonra bacaklarındaki kıllar çok azaldı. bünyeye bağlı bir şey mi acaba bu?
epaq kalıcı olarak kurtuldum demişsiniz
acaba nasıl kurtuldunuz bu sorundan, paylaşabilirmisiniz bizlerle
Diyana 35 buralarda yasak falan degil ben yurt disindayim ayrica simdi daha ucuz ve diyanayla ayni icerikde olan femina hapi var kendinizi hemen kanser diye kaptirmayin burda herkes kullaniyor
hazelnoot ciddimisin yaa.. kansermi yapio bu haplar :S:S
ben bu haplari nerdeyse 9-10 aydir kullaniyorum..
Ayyy cok korktum simdii Allah korusun yaa ustelik 19 yasinda bile degilim
Bana bu hapi internist yazmisti asiri tuylenmeden dolayi ( turkcesini bilmiyorum kusura bakmayin)
haftaya o doktorla randevum var.. ben bi sorayim bu kanser olayini.. bile bile kansermi oluyorum simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?