İğneli Epilasyon Hormon tedavisi ile birlikte iğneli epilasyon yaptıranlarrrr=)Durumlarınız nasıl?

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.684
3.220
448
Şu sıra sürekli konu açıyor gibi gözüküyorsam kusuruma bakmayın lütfeen Hormon doktoruna gittim bu gün ilk defa.Sonçları daha almadım.Lazer yaptır dedi,iğneliyi önermedi.Ama bende biliyorum ki lazeri yüzde yaptırmak çok mantıksız.Denedim çünkü... Ve ben eğer ilaç kullanırsam,kullanırken kesinlikle iğneliye başlamak istiyorum.Ne diyorsunuz??? Hormon sorunu olan fakat yinede tüyleri bitirebilen var mı?Ya da azaltan?Tedaviyle birlikte yürüten?Fikirlerinizi alabilir miyim:)))

yüze lazer yapdırma sakın buyuk hatan olur düşünme bile iğneli epilasyon yapdır bızım buradakı jınekolojı hastanesinde iğneli epilasyon tavsiye ediyolar ve uyguluyorlar

Evet asla lazer yaptırmam.Yaptırmayan insan ne bilsn=) çektim bilirim lazerin kötülüğünü....

Pöff biliyorum lazer olmayacağını ben de zaten de. Hormon hapı içerken iğneli yaptıran var mı onu merak ediyorum????

ben yapdırıyordum hormon hapı içerken iğneli bı zararı yok

Yaşasın=) teşekkür ederim cvp için Kujum...

kızlar hastahanelerde olmuyor mu bu iğneli epilasyon özelde falan.benimde hormon tedavim var ilaç kullanıorum iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum ama korkuorum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Özelde iğneli yok diye biliyorum canım:) Ben izmirde Aysel Ablaya gidiyorum.1 AY oldu gideli neredeyse,4.haftanın içindeyim, Çenemde bir tanecik tüy çıktı o kdr:):) başka da yok.Memnunum yanii.

Yüzüm için önce lazere gitmiştim.Mahvettiler sağolsunlar.Şimdi iğneliden devam.Yüz için lazere hiç düşünmeyin derim.Sonuç almak imkansız.

Özelde iğneli yok diye biliyorum canım:) Ben izmirde Aysel Ablaya gidiyorum.1 AY oldu gideli neredeyse,4.haftanın içindeyim, Çenemde bir tanecik tüy çıktı o kdr:):) başka da yok.Memnunum yanii.

merhaba, siz izmirde mi yaşıyorsunuz yoksa başka bir şehirden mi aysel hanıma gidiyorsunuz?

Yüzüm için önce lazere gitmiştim.Mahvettiler sağolsunlar.Şimdi iğneliden devam.Yüz için lazere hiç düşünmeyin derim.Sonuç almak imkansız.

siz nerede yaptırdınız lazerden bu kadar şikayetçisiniz? bir de şu an iğneliye gidiyor musunuz epiline'la ilgili bir yazdığınızı okudum oraya gittiniz mi? şimdiden teşekkürler:)

siz nerede yaptırdınız lazerden bu kadar şikayetçisiniz? bir de şu an iğneliye gidiyor musunuz epiline'la ilgili bir yazdığınızı okudum oraya gittiniz mi? şimdiden teşekkürler:)

Angelnrcim öncelikle geç cevapladığım için kusura bakma cnm. Esas soruya gelelim

Lazere ilk defa 15 yaşındayken küçük bir ilde gitmiştim. Açılan ilk lazer merkezi orasıydı. O yüzden oraya gitmek zorundaydım. Vücudumda oldukça başarı göstermesine rağmen yüzümde olmayan tüyler çıkarttı. Epiline'a gitmedim ama kendileriyle telefonda konuştum. Yüze lazer yapmayacaklarını, tüylerin siyah olması gerektiğini söylediler. Dolayısıyla gitmeme gerek kalmadı. Ama vücutta başarılı olduklarını tahmin ediyorum. İğneli epilasyona Gül Hanım'da başladım. Tüylerimi koparttığı ve randevu vermemekte ısrarcı davrandığı için bıraktım. Üstelik şikayet etmeme rağmen ısrarla hiç kaale almayıp kopartmaya devam etti. Ayrıca çok düşük akım uyguladığı için tüylere defalarca girmek zorunda kaldı. Bu da sonraları iz bıraktı, ayrıca boşyere seans uzadı. Sonra Zeynep Polat'a devam ettim. Zeynep hanımda şuan 3. ayımdayım ve kendisinden çok memnunum. Vücuduma lazer yaptırmak yerine iğneliye de yine ona gitmek istiyorum. Kesinlikle çok kibar ve işinin ehli birisi. 2 senedir gynelle kullanıyorum. Son 3 ayda hormon hapı ile birlikte yüzümdeki tüyler bitmek üzere oldu. Birkaçtane çok cılız kaldı. Onlar da inş haftayaki son seansımda biter diye umuyorum. Seneye de yine büyük bir ihtimalle Zeynep Hanım'a gideceğim. Gül hanımda bir defasında yüzümün haşat olması dışında ikisinde de iltihaplanmayla yada sivilceyle karşılaşmadım.Son onlarak alnımı açtırmak veya ensemdeki tüyleri yoketmek gibi zaruri olmayan sırf estetik amaçlı epilasyonuma devam ediyorum. Alnımı şuana kadar nerdeyse 1 cm'ye yakın açtırdım.Enseye de seneye inş.

Ben İzmir 'de yaşıyorum :) Hatta bugün Aysel Abla'ya gidiyorum. Eee 3 ay olcak 3 gün sonra. Gidiim bi artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…