• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HORMON TAHLİLLERİ YORUM LUTFEN

nisanurs98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2023
2.502
630
43
26
Kızlar merhaba bugün tahlil verdim bu şekilde adetime 1 gün var bilerek istedim progesterona da bakmak , sizce beta yükselme durumu olur mu ? Değerler nasıl ? Anlayan yorum yapabilir mi teşekkür ederim 🥹

Eklentiler

• 1000023805.jpg
    1000023805.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 81
Merhaba, Hamile miyim testlerinizi görmüştüm :) Kan vermişsiniz sanırım ama negatif gibi duruyor. Yükselme olmaz diye biliyorum. Oysa testlerde çift çizginiz görülüyordu :(

Merhaba, Hamile miyim testlerinizi görmüştüm :) Kan vermişsiniz sanırım ama negatif gibi duruyor. Yükselme olmaz diye biliyorum. Oysa testlerde çift çizginiz görülüyordu :KK43:
Evett inanın bende ona çok şaşırıyorum yarın adet günüm yarın bakalım nasıl olcak,adetim hiç gecikmez benim kan gelirse zaten bu ay bitti dicek gelmeden ümit kesmek yok , bidaha özelde veririm zaten devlette vermem

Evett inanın bende ona çok şaşırıyorum yarın adet günüm yarın bakalım nasıl olcak,adetim hiç gecikmez benim kan gelirse zaten bu ay bitti dicek gelmeden ümit kesmek yok , bidaha özelde veririm zaten devlette vermem
Hayırlısı olsun, aynen kırmızıları görmeden umut kesmek yok :) Gelmezse tekrar kan verirsin.

Progesteron düşük gibi geldi bana
adetin 2. Günü
Tsh1.05
Lh 3,98
Fsh 5,96
E2 42.26
Progestron 18,37. Değer aralığı 2.8. 29.8 olması lazım yazıyor
Testosteron 0,970. Değer aralığı ise en fazla 0,057. 0,476

Sizce bu değerlerle hamile kalma şansım nedir kızlar testosteronum yüksek çıktı tek doktor dedi 3 ay diella kullan gel

Back