- 1 Eylül 2023
- 2.502
- 630
- 43
- 26
- Konu Sahibi nisanurs98
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evett inanın bende ona çok şaşırıyorum yarın adet günüm yarın bakalım nasıl olcak,adetim hiç gecikmez benim kan gelirse zaten bu ay bitti dicek gelmeden ümit kesmek yok , bidaha özelde veririm zaten devlette vermemMerhaba, Hamile miyim testlerinizi görmüştüm :) Kan vermişsiniz sanırım ama negatif gibi duruyor. Yükselme olmaz diye biliyorum. Oysa testlerde çift çizginiz görülüyordu
Hayırlısı olsun, aynen kırmızıları görmeden umut kesmek yok :) Gelmezse tekrar kan verirsin.Evett inanın bende ona çok şaşırıyorum yarın adet günüm yarın bakalım nasıl olcak,adetim hiç gecikmez benim kan gelirse zaten bu ay bitti dicek gelmeden ümit kesmek yok , bidaha özelde veririm zaten devlette vermem
Aminn kan verme fobisi olcak artıkHayırlısı olsun, aynen kırmızıları görmeden umut kesmek yok :) Gelmezse tekrar kan verirsin.
Progesteron düşük gibi geldi banaHormon tahlilinde anlayan yok mu kızlar adete 1 gün kala boyle
Adete 1 gün kala da yüksek mi çıkıyor canımProgesteron düşük gibi geldi bana
Doktorum bu şekilde bilgi verdi canım kadın doğumcu yarın adet günüm bekleyip gorcezNormal aralığı 4/den yüksekmiş canm o yüzden düşük gibi geldi bana.
Anladm canm. HayırlısıDoktorum bu şekilde bilgi verdi canım kadın doğumcu yarın adet günüm bekleyip gorcez
Aynen öyle ben elencem galiba kırmızıları görünce haber veririmAnladm canm. Hayırlısı
Tsh da yüksek çıkmış biraz . Benimde öyleydi ilaca başlattı doktor. 2 buçuk ve altı olması lazım. Gebelik olunca riskli gebelik olarak takip ediyorlar. Bence ona bi ayrı dikkat edin. Diğerleri hakkında fikrim yok amaHormon tahlilinde anlayan yok mu kızlar adete 1 gün kala boyle
Hadi ya tesekkur ederim yorumunuz icinTsh da yüksek çıkmış biraz . Benimde öyleydi ilaca başlattı doktor. 2 buçuk ve altı olması lazım. Gebelik olunca riskli gebelik olarak takip ediyorlar. Bence ona bi ayrı dikkat edin. Diğerleri hakkında fikrim yok ama
Rica ederim. İlaçla hemen kontrol altına alınıyor ama moralinizi bozmayın. Ekstra bikac hormonu daha var tsh in doktorunuza söyleyin bence. Kontrol etsin baksınHadi ya tesekkur ederim yorumunuz icin
Hadi ya adete 1 gün kala yüksek çıkması normal değil mi yaniTsh yüksek bu da gebe kalmaya engel doktorunuz farketmemiş sanırım
Tamam çok teşekkür ederim doktora soracagimRica ederim. İlaçla hemen kontrol altına alınıyor ama moralinizi bozmayın. Ekstra bikac hormonu daha var tsh in doktorunuza söyleyin bence. Kontrol etsin baksın
adetin 2. GünüProgesteron düşük gibi geldi bana