Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım adet döneminin 2 yada 3. Günü kesin sonuç verir hormon tahlılleri. Bunları gerçek sonuç kabul etmiyorlar zatenArkadaşlar adet dönemi dışında hormon tahlili yapılır mıadetime daha varken hormon tahlili yaptırdım sonuçları yorumlar msnz lütfen
![]()
adet olmadıgını dr a söylemedin mi ,Arkadaşlar adet dönemi dışında hormon tahlili yapılır mıadetime daha varken hormon tahlili yaptırdım sonuçları yorumlar msnz lütfen
![]()
Canım unuttum yaadet olmadıgını dr a söylemedin mi ,
Adet döneminde kesin sonuç verir demi hormon tahlili ,peki şu sonuçlar nasılCanım adet döneminin 2 yada 3. Günü kesin sonuç verir hormon tahlılleri. Bunları gerçek sonuç kabul etmiyorlar zaten
Canım unuttum yaama biliyordur heralde 21.gündeyim progesteronada baktırcam dedim anlamıştır heralde
Canım adet dışında değerim nasılo seni adetlisin sanmıştır
Evet canım dün takviyeye başladım ,soğan suyu kullanırken sol kasığımda batma ağrı oldu. Doktor bana bu değerlerle sende kist olabilir dedi doğrumu dedi acaba ,ben bu ay 15 gün soğan suyu içtim tek öğün faydasını göremedim heraldediğerlerini çok anlamıyorum çünkü adet günündeki değerlerden farklı çıkıyor
ama acil acil olarak b12 vitamini alman lazım çünkü çok düşük
alttan yada ultrasonla bakmadıEvet canım dün takviyeye başladım ,soğan suyu kullanırken sol kasığımda batma ağrı oldu. Doktor bana bu değerlerle sende kist olabilir dedi doğrumu dedi acaba ,ben bu ay 15 gün soğan suyu içtim tek öğün faydasını göremedim heralde![]()
Gittiğim aile hekimialttan yada ultrasonla bakmadı
Gittiğim aile hekimi![]()
Aile hekimi normaldede bakar değilmi bu hormon tahlilinedesene canım yaaaa
ozaman adetin 2, günü kadın doğuma git tahlili tekrarla , geçmiş olsun
b12 ihmal etme
Aile hekimi normaldede bakar değilmi bu hormon tahliline![]()
Tamam saolunhiç yaptırmadıgım için bilmiyorum ,