Benim 63 cikti yuksek dedi canim bu ay doktorumHormon tahlili yaptırdım bilenler lütfen cevaplarsa sevinirim estradiol yüksek gibi bi sıkıntı olur mu ki ? Geçen yıl yaptirdigimda 40 çıkmıştı simdi 73?
LH 1.1
Tsh 2.95
FSH 8.3
Estradiol 73.2
Prolaktin 12.7
Benim dr da normal diyor. Kafayı yicem artık :|Benim 63 cikti yuksek dedi canim bu ay doktorum
Peki estradiol canım? İnternette falan 50 nin altında olması gerekiyor yazıyor çoğu yerde. İnsan işte hamile kalmayınca herseyi kafaya takıyordeğerlerin normal gibi özellikle prolaktini yüksek biri olarak baktım prolaktin hormonon çok iyi çıkmış
Yumurtlamayla alakali bi hormonmus canim benim de 63 cikmisti doktor biraz yuksek indirmemiz lazim demistiPeki estradiol canım? İnternette falan 50 nin altında olması gerekiyor yazıyor çoğu yerde. İnsan işte hamile kalmayınca herseyi kafaya takıyor
O hormonu bilmiyorum ancak bende 29,68 çıkmış seninki biraz yüksek geldi banaPeki estradiol canım? İnternette falan 50 nin altında olması gerekiyor yazıyor çoğu yerde. İnsan işte hamile kalmayınca herseyi kafaya takıyor
Bana göre de yüksek 2 ayrı doktora gösterdim ikiside normal diyorO hormonu bilmiyorum ancak bende 29,68 çıkmış seninki biraz yüksek geldi bana
Estradiol 30'un altında olursa sorun var diye biliyorum ben kızlarBana göre de yüksek 2 ayrı doktora gösterdim ikiside normal diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?