• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormon tahlili sonuclari

nihalbera

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
173
46
13
36
Merhaba arkadaşlar adetin 3. günü hormon tahlili sonuclarina bakabilecek olan var mı doktora yarın gidecem

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-13-12-43-26-032_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-13-12-43-26-032_com.android.chrome.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_2025-01-13-12-43-14-509_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-13-12-43-14-509_com.android.chrome.jpg
    39,5 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_2025-01-13-12-43-03-813_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-13-12-43-03-813_com.android.chrome.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_2025-01-13-12-42-48-787_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-13-12-42-48-787_com.android.chrome.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 21
Gayet güzel çıkmış hepsi normal 🌷
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.ben pko luyum yani ama hep hormonlar normal progesteron düşük çıkardı.onun düşüklüğü normal yolla hamile kalmaya engel midir bilginiz var mı? Tüp bebekle bir oğlum var 38 aylik

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.ben pko luyum yani ama hep hormonlar normal progesteron düşük çıkardı.onun düşüklüğü normal yolla hamile kalmaya engel midir bilginiz var mı? Tüp bebekle bir oğlum var 38 aylik
Progesteron zaten adet gününde 0 çıkar.
Yumurtlama sonrası yükselir.
Bu yüzden 21.gün progesteron bakar doktorlar. Yani şuan 0 çıkması normal.
14.gün yumurtluyorsunuz diyelim
Gebelik oluşma ihtimaline karşı yükselir yükselir yükselir, o yükseldikçe rahim duvarı kalınlaşır. Bebek tutunsun diye. Baktı ki gelen giden bi embriyo yok. Bu sefer düşmeye başlar. Sıfırlandığında adetiniz başlar. Bu yüzden de kanama görürsünüz o kalınlaşan rahim duvarı artık incelmeye başladığı için.
Bu yüzden de şuanki gibi 0 çıkar.

Progesteron zaten adet gününde 0 çıkar.
Yumurtlama sonrası yükselir.
Bu yüzden 21.gün progesteron bakar doktorlar. Yani şuan 0 çıkması normal.
14.gün yumurtluyorsunuz diyelim
Gebelik oluşma ihtimaline karşı yükselir yükselir yükselir, o yükseldikçe rahim duvarı kalınlaşır. Bebek tutunsun diye. Baktı ki gelen giden bi embriyo yok. Bu sefer düşmeye başlar. Sıfırlandığında adetiniz başlar. Bu yüzden de kanama görürsünüz o kalınlaşan rahim duvarı artık incelmeye başladığı için.
Bu yüzden de şuanki gibi 0 çıkar.
Daha önce adetin 21. Günüde baktirmistim tüp bebek yaptırmadan önce.o zamanda düşüktü vajinal yoldan iki progesteron fitil kullanmıştım.yine kullansam galiba hamile kalabilirim yani inşallah inşallah. Çokta anlamam sonuçlardan buradaki doktorda benim israrim üzerine hormon testi yaptı,yarın biraz daha zorliyim progesteron fitili versin.cok mutlu oldum bu sonuçlara çünkü ben ilaçsız adet olmam erken menopoz falan gözümü korkutuyodu

Daha önce adetin 21. Günüde baktirmistim tüp bebek yaptırmadan önce.o zamanda düşüktü vajinal yoldan iki progesteron fitil kullanmıştım.yine kullansam galiba hamile kalabilirim yani inşallah inşallah. Çokta anlamam sonuçlardan buradaki doktorda benim israrim üzerine hormon testi yaptı,yarın biraz daha zorliyim progesteron fitili versin.cok mutlu oldum bu sonuçlara çünkü ben ilaçsız adet olmam erken menopoz falan gözümü korkutuyodu
Yumurtlama görmeniz lazım
Size progestan verir vermesine ama yumurta takibi yapmalı
Yumurta çatlayınca kullanılır progestan

Yumurtlama görmeniz lazım
Size progestan verir vermesine ama yumurta takibi yapmalı
Yumurta çatlayınca kullanılır progestan
Benim soyleyisim biraz gariban tesellisi gibi.benim tek sorunum çocuk değil tamam çocuğa odakliyim yaşım daha çok geçmeden oğluma kardeş istiyorum çünkü bu dünyadaki en güzel şey kardeş.benim kendi kendine gelen bir regli yok yani sadece ilaç sayesinde olabiliyorum.yumurta rezervim var amh 2019 yılında 2.13 çıkmıştı diğer hormonlarimda normal (referans içi olduğu için diyorum bide önceden çok doktora gittim) dheas o da 300 2019 yılında hatta o zaman kaç doktor gezdiysem (çoğu ünlü doktorlar) hep bana bütün değerlerin normal bu durumda adette olmalısın hamilede kalmalisin ama niye olmuyo onlarda bilemedi

Bu sene tesadüfen hipofiz bezinin küçük olduğunu öğrendim dahiliyeye gittim o da hormon tahlili yaptı adenom yok olsa hormonlar böyle olmazdı olman gerek diyip endokrine yolladı ama bulunduğum ilde endokrin yok batıya gidince bide ona gidecem inşallah.bide bu ay multivitamin ve inositol aldım çoğu pko ya iyi gelmiş belki banada gelir

Benim soyleyisim biraz gariban tesellisi gibi.benim tek sorunum çocuk değil tamam çocuğa odakliyim yaşım daha çok geçmeden oğluma kardeş istiyorum çünkü bu dünyadaki en güzel şey kardeş.benim kendi kendine gelen bir regli yok yani sadece ilaç sayesinde olabiliyorum.yumurta rezervim var amh 2019 yılında 2.13 çıkmıştı diğer hormonlarimda normal (referans içi olduğu için diyorum bide önceden çok doktora gittim) dheas o da 300 2019 yılında hatta o zaman kaç doktor gezdiysem (çoğu ünlü doktorlar) hep bana bütün değerlerin normal bu durumda adette olmalısın hamilede kalmalisin ama niye olmuyo onlarda bilemedi
Yani evet biraz tuhaf. Adet söktürücü lazım o zaman sana sürekli
Progestan değil de duphaston lazım sana.
Yine progesteron hormonu ama gebelik varsa fayda sağlıyor tutunduruyor
Gebelik oluşmamışsa adet söktürüyor

Yani evet biraz tuhaf. Adet söktürücü lazım o zaman sana sürekli
Progestan değil de duphaston lazım sana.
Yine progesteron hormonu ama gebelik varsa fayda sağlıyor tutunduruyor
Gebelik oluşmamışsa adet söktürüyor
Evet duphaston her ay kullanmalıyımki gelsin adet ama o da başımı catlatiyo tarlusal kullansam sancidan geberiyorum ne olacak bilmiyorum bir umut yarın doktora sonuçlarını gösterecek belki başka bir çaresi vardır( çokta umudum yok çünkü bulunduğum yer çoğunun ilk görev yerleri olan bir yer)

Back