Hormon tahlili için bi bakarmısınız?

Nurella344

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
63
19
8
Merhaba bayanlar. Geçen ay kadın doğum doktoruna gittim adet düzensizliği için. Polikistik over var dedi. Adetin 3. Günü gel bide hormonlara bakalım dedi. Bende bugün hasta oldum ama hastaneye gidebileceğim tek gün 4. Güne denk geliyor. Ksacası sorum şu; adetin 3 değilde 4. Günü tahlil vermek problem oluşturur mu? Şindiden teşekkürler

Merhaba bayanlar. Geçen ay kadın doğum doktoruna gittim adet düzensizliği için. Polikistik over var dedi. Adetin 3. Günü gel bide hormonlara bakalım dedi. Bende bugün hasta oldum ama hastaneye gidebileceğim tek gün 4. Güne denk geliyor. Ksacası sorum şu; adetin 3 değilde 4. Günü tahlil vermek problem oluşturur mu? Şindiden teşekkürler
Bence bunu doktora sormalısın çünkü bizler doktordan daha iyi bilmiyoruz,yanlış yönlendirmeler olabilir..

genelde en iyi sonucu 2. ve 3. günler veriyor ama yine de sorma imkanın varsa bir sor doktoruna

Back