Gebeliğe Hazırlık Hormon Sonuçlarıma bakabilir misiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ttaytt

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
720
102
323
Bugun reglin 2. gunu tahliller bugun yapildi, yasim 33. Doktora gosteremedim henuz. Anlayanlar bakabilir mi lutfen?
FSH 5.84
PROGESTERON 0.05
TSH 1.97
LH 7.75
PROLAKTİN 18.09
ESTRADİOL 9.78

Çıkan değerlerin yanında genelde olması gereken değerler oluyor, sonuç sayfasında var mıydı?

bak benimki böyleydi doktor iyisin iyiii demişti altta görunmeyen fsh 4.34 buarada. Karsılastırabilirsin seninkiyle cnm

Ama malesef benimkilerinde referans sayısı yok o yuzden doktora gösterdim hemen. normal dedi sen googleden bak kaç olmalı diye

Ama malesef benimkilerinde referans sayısı yok o yuzden doktora gösterdim hemen. normal dedi sen googleden bak kaç olmalı diye
Cok tesekkur ederim biraz baktim ama estradiol cok dusuk, menopozdaki birinin degeri gibi cikiyor googleda. Digerleri normal sanirim. Cok net bir bilgiye ulasamadim.

Lh değeriniz fsh den yüksek çıkmış polikistik overde genelde öyle oluyor. Ultrasonla muayanede önemli bu tanıda. Yaşınıza göre fsh değerinizde çok iyi ben polikistik over olabileceğini düşündüm. Kendimde bir pcoslu olduğum için çok fazla araştırmıştım.

Cok tesekkurler evet pcos var ama her ay duzensiz de olsa regl oluyorum. Estradiol nasil peki cok dusuk degil mi? Eski tahlilimde 37 cikmisti adetin 3. gunu. Bu 2.gunu diye mi dusuk cikti acaba?

Bugun reglin 2. gunu tahliller bugun yapildi, yasim 33. Doktora gosteremedim henuz. Anlayanlar bakabilir mi lutfen?
FSH 5.84
PROGESTERON 0.05
TSH 1.97
LH 7.75
PROLAKTİN 18.09
ESTRADİOL 9.78
Prolaktin ve estradiol normal değerlerde değil gibi geldi bana

Estaradiol dusuk diğerleri normal geldi ama estaradiol da değişiyormuş tekrar ölçtürün ya da doktora sorun ultırıosn muayenesi hormonlardan daha iyi bilgi verir bir an önce yaptırın

Lh fsh dan yüksek olmamalı sanırım, hafif pko olabilir. Prolaktin bi tık yüksek. E2 çok düşük. Tsh iyi.

Estaradiol dusuk diğerleri normal geldi ama estaradiol da değişiyormuş tekrar ölçtürün ya da doktora sorun ultırıosn muayenesi hormonlardan daha iyi bilgi verir bir an önce yaptırın
Bugun kan vermeden once ultrasona da girdim doktor herhangi bir sey demedi, tesekkur ederim.
Lh fsh dan yüksek olmamalı sanırım, hafif pko olabilir. Prolaktin bi tık yüksek. E2 çok düşük. Tsh iyi.
Tesekkurler peki bu E2 dusuklugu erken menapozla ya da baska bir sey ile iliskilendirilebilir mi acaba? Pko ultrason görüntusunde de var

Bugun kan vermeden once ultrasona da girdim doktor herhangi bir sey demedi, tesekkur ederim.

Tesekkurler peki bu E2 dusuklugu erken menapozla ya da baska bir sey ile iliskilendirilebilir mi acaba? Pko ultrason görüntusunde de var
Onu bilemiyorum canım ama öyle olsaydı diğer hormonlarında da bariz sıkıntılar olurdu diye fkir yürütüyorum.

Onu bilemiyorum canım ama öyle olsaydı diğer hormonlarında da bariz sıkıntılar olurdu diye fkir yürütüyorum.
Anti mullerien hormon
AMH 9.84 cikmis yeni aciklandi bu da. Bu değer nasil sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…