Gebeliğe Hazırlık Hormon sonuçlarım çıkmıs kızlar bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizinle ayni seyleri yaşıyorum resmen, hic gebelik olmadi bende de
İnsanlar yazıyo bazen kimyasal gebelik yasamısım vs diye oda kötü umutlanıp sonradan öyle bişey yasamak ama en azından gebelik olabiliyo diye düşündürüyo insana
Ne bilim Allahta sasırtıp isyana düşürmesin de
Bozuluyo moralim yalan yok
Siz yaptırdınız mı peki kendi testlerinizi eşinizin testini falan
Yaş kaç bu arada

Kesinlikle bende boyle dusunuyorum ama ne kimyasal ne dis gebelik olusmadi. 28 yasindayim ben 17 aydir evlendigimden beri yani gebelik olmadi, bende adet düzensizliği var gecen aralikta ovulasyon testi yapmaya basladim koronadan once de doktora gidelim artik demistik kaldi, haziranda testlee yapıldı bana esime, hormon kan verme vs adet düzensizliği olunca surec uzadı biraz hicbirsey çıkmadı, gecen hafta rahim filmi çekildim onda da bi sorun yok, sorun yumurtlama da, amh 5.71 yumurta rezervi fazla bir sürü yumurta var ama büyüme yok. Adeti bekliyorum ikinci gün yumurta icin femara ya baslicam bakalim sonra catlatma ignesi dedi doktor. Adet gununu bilmediğimden bekliyorum bende durumlar böyle

Bende rahim filmi çekilcem muhtemelen reglim bitince gidicem bikaç güne
Artık ondada bişey çıkmassa bilmiyorum bakalım belki benimde yumurta büyümesinde falan bişey vardır onu mu takip eder acaba
Bu ay ovulasyon testiyle denicem bide hiç yapmamıstım onu

Ovulasyon mutlaka yapmalısın ben o zaman anladim yumurtlama da skeun olduğunu ama diger testleri yapmadan direk yumurtlama tedavisine baslamadi doktor garanti olsun dedi rahim filmi cekildi. Bu adette kacirma hemen sira al rahim filmi için, adet basladi haftasina cekildi film, nerdeyse biter bitez cekiliyormus. Sorun olmasinda vardır bi gunu saati guzel haberi vermekte nasip olsun birbirimize insalah

İnsallahhh burda bi arkadasın vesilesiyle dün almıs oldum ovulasyon testiini hiç aklımda yokken denicem bu ay
Zaten tahlillerimide henüz göstermedim, muhtemelen yarın reglim biter yarın hem tahlillerimi göstermek için hemde rahim filmi için gidicem nasipse
İnsallahhh senide takip edicem ikimizede nasip olur insallah hayırlısıyla bebişler

İnsallah canim benim

Birde Amh 3,11 çıkmıs
Canım benimde tekrarlandı testlerim fsh 10 amh 3 küsür çıktı. Bende amh i düşüK bekliyordum Allah’ıma şükür iyi çıktı ama fsh lh ikisi de geçen ay 9 du. Ama bu ay 10 olmuşlar niye yüksek anlamıyorum. Ptesi doktora gideceğim bakalım ne diyecek sonuçlara

Merhaba fsh'a tekrar baktirdiniz mi acaba bu ay?

Doktorunuz ne dedi acaba? Bunay tekrar baktırdınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…