• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hormon sonuçlarım bakarmısınız

missbon

En güzel duam.. Şükür sebebim.. Canım kızım
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
1.081
1.064
333
Balıkesir
FSH:6.9
LH 3.32
PROLAKTİN:27.06
PROGESTERON 0.4
adetimin 3. günü yaptırdım sonuçlar çıkmış ama dr a göstermedim dr um yok nasıl sonuçlar

LH 3.32
PROGESTERON 0.4
adetimin 3. günü yaptırdım sonuçlar çıkmış ama dr a göstermedim dr um yok nasıl sonuçlar

bende 2-3 gun once yaptırdm gayet sonuların normal sankı. sadece PROGESTERON ıcın referans aralıgı nedır onu bılmıyorum. PROLAKTİN de bıraz fazla cıkmıs sankı

kaç olması gerekiyor ben telde öğrendim kuzenim hastanede çalışıoda elime geçmedi gebeliğe engel bi şekildemi yüksek:(

canım benim sonucum da seninki kadardı doktorum bana dostinex verdi,2 kutu kullandım.kontrol için kanı bugün verdim.
prolaktin yüksekliği gebeliğe ngel oluyor ama senin başka bir sorunun var mı??kist vs..
hemen endişelenme tabi,tedavini doktorun belirleyecektir..

progesteron normal değerleri 0.1-0.3 benim 0.4 :( buda fiyasko sanırım

Canım progesteron üst sınırda fazla yüksek çıkmamış,ama tabi önemli olan doktor değerlendirmesi.şimdiden canını sıkma.doktorun izinde falan sanırım,ne zaman dönecek??

evt cnm izinde çocuğu olduda 1 haftada izin almış ben eşimle ayda 1 kez görüşüyorum görev nedeniyle ayrı yerlerdeyiz şimdi haftaya ancak gelir ilaca başla bilmemne derken benim yumurtlma günü kaynar arada ilaç kullanırsamda :(bilmiom zaten bu ay ilaç versede kullanmam beklerim çok yüksek prolaktinle bile hamile kalanlar var gerçi benim sonucum hastanenin değerlerine göre normal benim 27 hastanedeki değer aralığı1-29 dio ama bazı arkadaşlar 24 e bile yüksek diolar progestron neye göre yükselirki değişik bilgiler yazı çeşitli hastalıklar sebep oluyormuş

yani o normal diyelim,ama işte progesteron yüksek dio ne derece yüksek onu bilemiyorum küçük bi ilçedeyim dr izinde nettende bakıyorum ama hep 21. yapılan testten söz ediyor progesteron için acaba bişi ifade etmiyormu 3. günü ??

LH 3.32
PROGESTERON 0.4

LH ın FSH dan yüksek...pko değilsin..prolaktine gelince normal sınır 25 ama 30 u da sınır kabul ediyolar..ama prolaktinini arada ölçtür..çok oynak bi hormon prolaktin :) benim 60 dan 1 e düştü..1 den 30 a çıktı :) yani dr bi daha tahlile gerek yok bile dese mutlaka adetin 3. günü hormon testi yaptırırsan prolaktine baktırt..çünkü atıyorum 35 çıkarsa hamile kalmanı engeller..sınırı biraz bile geçsen hamile kalmanı engelleyebilir..

yani o normal diyelim,ama işte progesteron yüksek dio ne derece yüksek onu bilemiyorum küçük bi ilçedeyim dr izinde nettende bakıyorum ama hep 21. yapılan testten söz ediyor progesteron için acaba bişi ifade etmiyormu 3. günü ??

canım 21. günü bakılmasının nedeni yumurtlama olup olmadığı..progesteron hormonu o ay kadında yumurtlama olup olmadığını anlamak için bakılan hormon..adetin 3 .günü bakılmasının bi önemi olmuyo diye biliyorum ben..yanii 3. günde de bi sınır içinde olması gerek mutlaka ama 21. günü bakılınca yumurtlama olup olmadığını anlıyo dr lar..mesela benim 21. günde 28 di değerim..bu çok iyi bi yumurtlama olduğunu gösteriyo ama hamile kalamadım orası ayrı tabe :1:

tabi cnm orası öle herşey kısmet nasip aslında bende ada çayı içip soğan kürü yapacaktım bu ayda böle denerim olmazsa artık bakarız bişilere

Back