Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsi normal gözüküyor bende geçen ay yaptırdım hepsini benim prolaktin yüksek çıktı 33.71 senin değer gayet normalHerkese merhaba hormon tetkiklerimin sonuçlarını anlayan arkadaşlar yorumlayabilir mi? Bu konuda hicbir fikrim yok. Simdiden tesekkurler.
Prolaktin 11.93
Estradiol 36.42
FSH 6.36
LH 3.83
Tesekkur ederim. 11 yillik evliyim. Evlendikten 3 ay sonra kizima hamile kaldim. Simdi aradan 10 yil geçti. Sadece toplamda 1 yil korunduk. Duzensiz iliskimiz vardi. 3-4 aydir duzenli iliskimiz var ama ikinci olmuyor bir turlu. Doktora son gittigimde yumurta cok iyi gelişmiş ve çatlamış dedi. Merak ettigim sey yumurta o gun catlamis oluyor degil mi yani sadece 24 saatlik bir olay. Insallah bu ay olur. Eger olmazsa rahim filmi cekecegiz sezaryen sonrasi tuplerde yapisiklik olusmus olabilir dedi.Hepsi normal gözüküyor bende geçen ay yaptırdım hepsini benim prolaktin yüksek çıktı 33.71 senin değer gayet normal
Yumurta çatladıktan sonra 24 saat canlı kalıyor canım bende 1.5 yıllık evliyim 7 aydır deniyoruz olmuyor bu aydan sonrada olmazsa doktor rahim filmi çekelim dedi inşallah hayırlısıyla hepimiz hamile kalırızTesekkur ederim. 11 yillik evliyim. Evlendikten 3 ay sonra kizima hamile kaldim. Simdi aradan 10 yil geçti. Sadece toplamda 1 yil korunduk. Duzensiz iliskimiz vardi. 3-4 aydir duzenli iliskimiz var ama ikinci olmuyor bir turlu. Doktora son gittigimde yumurta cok iyi gelişmiş ve çatlamış dedi. Merak ettigim sey yumurta o gun catlamis oluyor degil mi yani sadece 24 saatlik bir olay. Insallah bu ay olur. Eger olmazsa rahim filmi cekecegiz sezaryen sonrasi tuplerde yapisiklik olusmus olabilir dedi.
Merhaba. Bendede aynı problemler var. Prolaktin 46 aynı zamanda pko var. Prolaktin için haftanın 2 günü İliç kullanacağım. Aynı zamanda pko için ne yapabilirim ? Lütfen yardımcı olur musunuzKızlar bendede pko var prolaktinim 35 lerdeydi 17 ye düştü ths da 4 buçuklardan dı 1.9 a düşmüş 1 buçuk 2 ay içinde klomen ve ovitrelle kullanmıştım onun etkisimi olmuştur bide beslenmeme dikkat ettim sebze salata ağırlıklı beslendim bide c life diye macun kullandım hangisi fayda etti bilmiyorum da bu değerler normale döndü ya gebelik şansım artar mı bilgisi olan varsa
Merhaba canım kilo fazlam vardı doktorum kilo ver dedi 80 kilolardaydım 74 lere düştüm yeşillik felan bol bol yedim tavuk balık folik asit kullanıyorum yani sağlıklı beslendim bide spor ve yürüyüş yaptım bide o dediğim macunu kullanmıştım 1 buçuk kutu kadar hangisi vesile olduda etki etti bilmiyorum LH değerim 11 di o 5 e düşmüş mesela 1 buçuk ayda hepsi düzene girdi çok şükür ki yumurta çatlatma tedaviside gördüm o ilaçların da faydası oldumu bilmiyorum ama sağlıklı beslenme çok önemli pko karbonhidrat hiç sevmiyor bence hafif protein ağırlıklı beslen canım bebek istiyorsan pko olunca vücut yumurta geliştiremiyor yumurta çatlatma tedavisine başlayabilirsin bana klomen pek etki etmedi femara iyi geldiMerhaba. Bendede aynı problemler var. Prolaktin 46 aynı zamanda pko var. Prolaktin için haftanın 2 günü İliç kullanacağım. Aynı zamanda pko için ne yapabilirim ? Lütfen yardımcı olur musunuz
Onların etkisi oldumu bilmiyorum eklemeyi unuttum kapsül olanlardan balık yağı ve çörek otu kapsülü içtim bide taze zencefili sütle kaynatıp içtimMerhaba. Bendede aynı problemler var. Prolaktin 46 aynı zamanda pko var. Prolaktin için haftanın 2 günü İliç kullanacağım. Aynı zamanda pko için ne yapabilirim ? Lütfen yardımcı olur musunuz
1 senedir istiyorum. Dr bebek istiyorsan pko için ilaç veremem dedi. İnsülin direnci m var Açlığa dayanamıyorum elim ayağım titriyor çok kötü oluyorum. Doğal olarak pko için ne yapabilirim. İnsülin direncim bu kadar hassas Ken kilo vermem oldukça zor.Merhaba canım kilo fazlam vardı doktorum kilo ver dedi 80 kilolardaydım 74 lere düştüm yeşillik felan bol bol yedim tavuk balık folik asit kullanıyorum yani sağlıklı beslendim bide spor ve yürüyüş yaptım bide o dediğim macunu kullanmıştım 1 buçuk kutu kadar hangisi vesile olduda etki etti bilmiyorum LH değerim 11 di o 5 e düşmüş mesela 1 buçuk ayda hepsi düzene girdi çok şükür ki yumurta çatlatma tedaviside gördüm o ilaçların da faydası oldumu bilmiyorum ama sağlıklı beslenme çok önemli pko karbonhidrat hiç sevmiyor bence hafif protein ağırlıklı beslen canım bebek istiyorsan pko olunca vücut yumurta geliştiremiyor yumurta çatlatma tedavisine başlayabilirsin bana klomen pek etki etmedi femara iyi geldi![]()
Bende öyle oluyordum canım da hormonlar düzelincemi bilmiyorum bu aralar fazla olmuyor sabah kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta zeytin bi parça peynir bolca yeşillik ye akşamda tavuk balık köfte olabilir yine yeşillik yoğurt yiyebilirsin hurma kuru incir yiyordum ben bide tatlı krizi girince ara öğün gibi elmayı dilimleyip üstüne tarçın atıp Türk kahvesiyle ara öğünler yapıyordum bide o dediğim takviyeleri aldım canım dahilyeyemi gittin insülin direnci için ilaç verdimi ona hormonlar içinde dahiliye doktoru yada endokrin doktoru ilaç verse aslında1 senedir istiyorum. Dr bebek istiyorsan pko için ilaç veremem dedi. İnsülin direnci m var Açlığa dayanamıyorum elim ayağım titriyor çok kötü oluyorum. Doğal olarak pko için ne yapabilirim. İnsülin direncim bu kadar hassas Ken kilo vermem oldukça zor.
Cevabınız için teşekkür ederim
Hayır KD cu dedi. Ama ilaç da vermedi siz dahiliyeden bunun için ilaç aldınız mı. O zaman dahiliye randevu alayım ben deBende öyle oluyordum canım da hormonlar düzelincemi bilmiyorum bu aralar fazla olmuyor sabah kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta zeytin bi parça peynir bolca yeşillik ye akşamda tavuk balık köfte olabilir yine yeşillik yoğurt yiyebilirsin hurma kuru incir yiyordum ben bide tatlı krizi girince ara öğün gibi elmayı dilimleyip üstüne tarçın atıp Türk kahvesiyle ara öğünler yapıyordum bide o dediğim takviyeleri aldım canım dahilyeyemi gittin insülin direnci için ilaç verdimi ona hormonlar içinde dahiliye doktoru yada endokrin doktoru ilaç verse aslında
Yok canım almadım ben kadın doğum doktoruna gittim kilo ver dedi verdim bide yumurta çatlatma tedavisine başladım hormonlarda düzene girince gitme gereği duymadım demin biri durum paylaştı gördün mü bilmiyorum insülin direnci varmış ona ilaç kullanıyormuş bi bak istersen ona ilaçlar konusunda çok bilgim yok canım ben dediğim gibi kilo verdim sağlıklı beslendim vitamin takviyeleri aldım bide inşallah seninkide düzene girer hayırlısı ile bebişlerimizi alırız kucaklarımızaHayır KD cu dedi. Ama ilaç da vermedi siz dahiliyeden bunun için ilaç aldınız mı. O zaman dahiliye randevu alayım ben de
Kilonuz varsa vermeniz cok onemli evet. Sekerli yiyecekler, hamur isleri ve kizartmalardan uzak durmaniz lazim.Merhaba. Bendede aynı problemler var. Prolaktin 46 aynı zamanda pko var. Prolaktin için haftanın 2 günü İliç kullanacağım. Aynı zamanda pko için ne yapabilirim ? Lütfen yardımcı olur musunuz
Amin inşallah, görmedim ama hemen bakayım. Sizin İnşallah tüm sorunlar ortadan kalkmıştır hayırlısıyla kısa zamanda kucağınıza alırsınız.Yok canım almadım ben kadın doğum doktoruna gittim kilo ver dedi verdim bide yumurta çatlatma tedavisine başladım hormonlarda düzene girince gitme gereği duymadım demin biri durum paylaştı gördün mü bilmiyorum insülin direnci varmış ona ilaç kullanıyormuş bi bak istersen ona ilaçlar konusunda çok bilgim yok canım ben dediğim gibi kilo verdim sağlıklı beslendim vitamin takviyeleri aldım bide inşallah seninkide düzene girer hayırlısı ile bebişlerimizi alırız kucaklarımıza![]()
Amin canım inşallah seninde sorunların çözülür inşallah bişeyler vesile olurAmin inşallah, görmedim ama hemen bakayım. Sizin İnşallah tüm sorunlar ortadan kalkmıştır hayırlısıyla kısa zamanda kucağınıza alırsınız.![]()