• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hormon düzensizliği acil

semaavci27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2020
44
6
1
24
arkadaşlar 5 kasım da 6 gün adet oldum 30 kasımda 5 gün adet oldum yaklaşık 1 aydır idrarda enfeksiyon var şu aralar stresli dönemler geçiriyorum adet erkenden olması hormon bozukluğumu oluyor bide göğüsteki meme ucu kararma var ara ara batma oluyor 20 yaşındayım lütfen yazar mısınız

He eger suan olduysan ara kanama evet bunun icin dra gitmeslisin yine enfeksiyon kaynakli olabilir yada basit kist dedigimiz durumdada bu olur
cevap için çok teşekkür ederim kanamam yok şükür ama hareketlilik var sanki bir şey varmış gibi sağ altta kabızım bağırsaklarımda sorun olabilir mi yoksa hamilelik midir

cevap için çok teşekkür ederim kanamam yok şükür ama hareketlilik var sanki bir şey varmış gibi sağ altta kabızım bağırsaklarımda sorun olabilir mi yoksa hamilelik midir
Hamilelikte o kadar erken kipirti baslamaz ki 30 kasimda adetin baslamis zaten
Suanki gaz olabilir yumurtlama zamaninda gelmis oda bazen hafif kramplara sebep olur

Hamilelikte o kadar erken kipirti baslamaz ki 30 kasimda adetin baslamis zaten
Suanki gaz olabilir yumurtlama zamaninda gelmis oda bazen hafif kramplara sebep olur
He su donemde adet olursan ozaman erken adet oldum diyebilirsin ama 3 4 gun erken gelmesi erken sayilmiyor hamilelik icinde uzerinden bir adet doneminden daha fazla zaman gecirmen gerek belirtiler icin

öylemi o zaman hamilelik yok gazdır dimi bağırsak sorunum vardır çok teşekkür ederim :KK70:korkuyorum evli değilim yaklaşık 2 ay önce bir ilişki oldu çok pişman oldum sonradan ailem duysa öldürür sürekli test yapıyırum şükür test tek çizgi kan testi de negatif <0.1000 hep adette gördüm ama çok endişem var sağ altta 2 gündür hareketlilik var sanki bir şey hareket ediyor gibi afedersin osurmada var kabızlıkta imkansız dimi hamilelik

Back
X