Hormon değerlerimi yorumlar mısınız?

chocochem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2025
20
8
1
36
Kızlar merhaba. 36 yaşındayım. 6 aydır çocuk sahibi olmayı deniyorum. Adetimin 3. gün değerleri şu şekilde:
Prolaktin: 14,25 mg/l
Progesteron: 0,36 mg/l
LH: 3,94 u/l
FSH: 12,1 u/l
E2: 40 ng/l

Bir de 17 gün önceki amh değerim 1,127 iken bugün tekrar verdiğimde sonuç 0,904 çıktı. Bu ani düşüş olabilir mi? Aynı hastaneden vermeme rağmen bu kadar kısa süredeki ani düşüşü çözemedim. Geçen ay ovitrelle kullanmıştım onun böyle bir etkisi olabilir mi?

Ben de geçen gün adetin birinci günü test yaptım değerlerimiz birbirine yakın.
Lh:4
E2:40
Fsh:13 çıktı benim
46 yaşındayım ben de.Tüp bebek düşünüyoruz.

Merhabalar. İnstagramdan emriyolog İdil Bozkurt’u takip etmenizi öneriyorum. Onun deyimine göre aylık böyle değişiklikler olabiliyormuş. Yani geçen ay daha iyiyken bu ay daha kötü ve sonraki ay daha iyi bi rezerve sahip olabiliyormuşsınuz çok büyük farklar yoksa. Sizde de çok büyük bir fark yok. O yüzden endişelenmeyin bi sonraki ay daha iyi olabilir amh diğer değerlere gelirsek fsh 10dan yüksek istenmiyor. Benim de son baktırdığım da 10 çıkmıştı değerim. Bir yıl hamile kalamamıştım zaten. Ama şu an 3.5 aylık gebeyim doğal yolla. Bu aşamada omega 3, q10, inositol kullandım tavsiye ederim yumurtayı kaliteli hale getiriyor

Ekim ayında Fsh:45 çıkmıştı.Hayıt otu ve hapını kullandım bu sürede ve kabak çekirdeği yedim sürekli.Onlar düşürdü sanırım

Burdan bir arkadaş önerdi CHATGBT uygulama sını indirin.Değerlerinizi yazın size bilgi veriyor

Ayyy inaşallah öyle olur, biraz olsun rahatladım. Çok teşekkür ederimmm

Canımcım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Darısı başımıza.Kaç yaşındasın bu arada.Kullandığın ilaçları hamile kalmadan mı kullandın bir de ilaçların isimlerini yazabilir misin

Şimdi önce Fsh 10 nun üzerinde istenmiyor laflarına kulağını tıka.
Ben 12 fsh, 1 amh degeri ile 2 cocuk dogurdum 37-38 yaşlarında.

Amh degerinin asla genel geçerliliği yok… fakat sadece bir yerde dogru bilgi verir yüksek fsh düşük amh degeri varsa.
Ki sizde öyle bi durum yok.

Burada önemli olan yumurtanın kaliteli olmasi, spermin kaliteli ve hızli olması, rahim ve tüplerde sorun yoksa hamile kalırsın.

Ama vucudunun gebeligi tanıması cok önemli. Ben bir kere gebe kaldim kimyasal olmustu; kimyasal olma nedeni tüpümden akn enfeksiyonlu sıvıydı. Sonra ameliyat oldum hamile kaldım.

Yumurtlama günlerini değerlendir. Sperm sıvılaşana kadar yataktan kalkma. 40 dakika.

Rahim filmi çekilip ve sperm testi yaptırdınız mı?

Çok teşekkür ederim ilgin ve yorumların için. Umut oldu bana.

Sperm testi eşim haftaya verecek. Film çektirmedim henüz. Bu terimlerle de henüz yeni karşılaşıyorum. O yüzden bir an çok kötü durumdayım galiba diye düşündüm. Çünkü doktorum 1in altı tüp bebek demişti. Bu arada yumurtlama döneminden önceki ulstrasonumda doktor iki yumurtalıkta da 4er tane folikül var demişti

Toplam 8 yumurta gayet iyi bi sayı.

Rahim filmi mutlaka çekilmen gerekiyor iyi bi merkezde.
Sperm testi de yaptırın.

Merhaba ben de 43 yaşındayım 1 yıldır 2 deneme yaptik kimyasal oldular siz tedavi oldunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…