S sumeyye10 Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2025 8 0 1 26 Dün 06:14 Konu Sahibi Konu Sahibi sumeyye10 #1 Fsh 9.15 Prolaktin 17.21 Lh 11.16 E2 23.99 Doktor yumurta sayın fazla kalitesi düşük değerlerin tam tersi dedi bilgisi olan yazabilir mi
Fsh 9.15 Prolaktin 17.21 Lh 11.16 E2 23.99 Doktor yumurta sayın fazla kalitesi düşük değerlerin tam tersi dedi bilgisi olan yazabilir mi
bademlicikolata Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2021 391 186 53 27 Dün 09:12 Konu Sahibi Konu Sahibi sumeyye10 #2 Fsh biraz yükselmeye yakın görünüyor diğer değerler normal bence. Yumurtanın kalitesiz olduğunu nereden anlamış?
Fsh biraz yükselmeye yakın görünüyor diğer değerler normal bence. Yumurtanın kalitesiz olduğunu nereden anlamış?
S sumeyye10 Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2025 8 0 1 26 Dün 10:00 Konu Sahibi Konu Sahibi sumeyye10 #3 bademlicikolata .!.: Fsh biraz yükselmeye yakın görünüyor diğer değerler normal bence. Yumurtanın kalitesiz olduğunu nereden anlamış? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum FSH den büyük ihtimalle
bademlicikolata .!.: Fsh biraz yükselmeye yakın görünüyor diğer değerler normal bence. Yumurtanın kalitesiz olduğunu nereden anlamış? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum FSH den büyük ihtimalle
E esmakir Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2024 226 16 13 24 Dün 11:14 Konu Sahibi Konu Sahibi sumeyye10 #4 sumeyye10 .!.: Bilemiyorum FSH den büyük ihtimalle Genişletmek için tıkla... E2 sanırım düşük biraz benim de öyle ve e2 kaliteyi belirliyor diye biliyorum size doktorunuz herhangi bir ilaç verdi mi
sumeyye10 .!.: Bilemiyorum FSH den büyük ihtimalle Genişletmek için tıkla... E2 sanırım düşük biraz benim de öyle ve e2 kaliteyi belirliyor diye biliyorum size doktorunuz herhangi bir ilaç verdi mi
S sumeyye10 Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2025 8 0 1 26 Dün 12:38 Konu Sahibi Konu Sahibi sumeyye10 #5 esmakir .!.: E2 sanırım düşük biraz benim de öyle ve e2 kaliteyi belirliyor diye biliyorum size doktorunuz herhangi bir ilaç verdi mi Genişletmek için tıkla... Östrojenle alakalı bir tane ilaç verdi sizin de öyleyse hamilelikte sıkıntı olur dedi doktor diğer aylar da hormonlar değişebilir mi
esmakir .!.: E2 sanırım düşük biraz benim de öyle ve e2 kaliteyi belirliyor diye biliyorum size doktorunuz herhangi bir ilaç verdi mi Genişletmek için tıkla... Östrojenle alakalı bir tane ilaç verdi sizin de öyleyse hamilelikte sıkıntı olur dedi doktor diğer aylar da hormonlar değişebilir mi
E esmakir Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2024 226 16 13 24 Dün 12:45 Konu Sahibi Konu Sahibi sumeyye10 #6 sumeyye10 .!.: Östrojenle alakalı bir tane ilaç verdi sizin de öyleyse hamilelikte sıkıntı olur dedi doktor diğer aylar da hormonlar değişebilir mi Genişletmek için tıkla... Değişebiliyor diye biliyorum büyük ihtimalle estradiol düzeyinden dolayı verilmiş bir ilaç ne gibi sıkıntı oluyormuş hamilelikte ben göstermedim doktora
sumeyye10 .!.: Östrojenle alakalı bir tane ilaç verdi sizin de öyleyse hamilelikte sıkıntı olur dedi doktor diğer aylar da hormonlar değişebilir mi Genişletmek için tıkla... Değişebiliyor diye biliyorum büyük ihtimalle estradiol düzeyinden dolayı verilmiş bir ilaç ne gibi sıkıntı oluyormuş hamilelikte ben göstermedim doktora
S sumeyye10 Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2025 8 0 1 26 Dün 13:18 Konu Sahibi Konu Sahibi sumeyye10 #7 esmakir .!.: Değişebiliyor diye biliyorum büyük ihtimalle estradiol düzeyinden dolayı verilmiş bir ilaç ne gibi sıkıntı oluyormuş hamilelikte ben göstermedim dok Genişletmek için tıkla...
esmakir .!.: Değişebiliyor diye biliyorum büyük ihtimalle estradiol düzeyinden dolayı verilmiş bir ilaç ne gibi sıkıntı oluyormuş hamilelikte ben göstermedim dok Genişletmek için tıkla...
S sumeyye10 Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2025 8 0 1 26 Dün 13:19 Konu Sahibi Konu Sahibi sumeyye10 #8 Tarlusal diye bir ilaç verdi Yumurta kaliten düşük olduğu için hamile kalmak zorlaşır dedi o kadar
E esmakir Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2024 226 16 13 24 Dün 13:20 Konu Sahibi Konu Sahibi sumeyye10 #9 sumeyye10 .!.: Tarlusal diye bir ilaç verdi Yumurta kaliten düşük olduğu için hamile kalmak zorlaşır dedi o kadar Genişletmek için tıkla... Tarlusal adet söktürücü değil mi ya
sumeyye10 .!.: Tarlusal diye bir ilaç verdi Yumurta kaliten düşük olduğu için hamile kalmak zorlaşır dedi o kadar Genişletmek için tıkla... Tarlusal adet söktürücü değil mi ya
S sumeyye10 Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2025 8 0 1 26 Dün 13:26 Konu Sahibi Konu Sahibi sumeyye10 #10 esmakir .!.: Tarlusal adet söktürücü değil mi ya Genişletmek için tıkla... Araştırdım evet öyle ama ben de anlamadım niye verdiğini
esmakir .!.: Tarlusal adet söktürücü değil mi ya Genişletmek için tıkla... Araştırdım evet öyle ama ben de anlamadım niye verdiğini