• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormon Değerlerime Bakabilir Misiniz?

🙂 canım erkek faktörü kaynaklı bizimki eşimin değerleri çok kötü değil ama düşük yine de. Ben afyonda ikamet ediyorum canım sen nerede yaşıyorsun?
Ay bende afyonluyum tayin nedeni ile Zonguldak’ta yaşıyorum acaba afyona izne gelince rahim filmi çekerler mi bana detay verirmişsin canım nasıl randevu falan alıcam uzaktan alabilirmiyim vs

Merhaba bende adet günümün azalmasından kaynaklı doktora başvurdum annem ve teyzem erken menepoza girdiler annem 36 teyzem 33 yaşında girdi ben 27 yaşıma yeni girdim doktor Amh istedi ve adetin 4. Günü hormon verdim haftaya randevum bende merak ediyorum bakabilirmisiniz
AMH - 0.42
FSH - 9.23
TSH -2.15
PROLAKTİN - 24.6
LH -9.37
E2-60.9
Bakabilirseniz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim

Merhaba bende adet günümün azalmasından kaynaklı doktora başvurdum annem ve teyzem erken menepoza girdiler annem 36 teyzem 33 yaşında girdi ben 27 yaşıma yeni girdim doktor Amh istedi ve adetin 4. Günü hormon verdim haftaya randevum bende merak ediyorum bakabilirmisiniz
AMH - 0.42
FSH - 9.23
TSH -2.15
PROLAKTİN - 24.6
LH -9.37
E2-60.9
Bakabilirseniz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim
Canım amh düşük biraz ama çok daha az olup hamile kalanlar var. Lh fsh oranın iyi ama bir tık sınırda gibi yine de adet dönemi için bence hormon değerlerin çok kötü değil işte bir tek amh düşündürücü yumurtalık rezervin bir tık düşük gibi. Yani bence ciddi bir hormon bozukluğun yok güzel bir desteklemeyle hamile kalırsın gibi

Back