İlk verdiğiniz değerler çok yüksek çıkmış diğer değerleriniz normal polikistik over varmı sizde24 yaşındayım. Adetim bittikten 7 gün sonra kan verdim. E2:142 FSH:15 LH:33
12 gün sonra sonuçlar için gittim doktor tekrar bu 3 değeri görmek istedi E2:34 FSH:6.72 LH:8,77 çıktı. Sizce normal mii ?
2. Verdiğiniz değerler adet günü mü ?24 yaşındayım. Adetim bittikten 7 gün sonra kan verdim. E2:142 FSH:15 LH:33
12 gün sonra sonuçlar için gittim doktor tekrar bu 3 değeri görmek istedi E2:34 FSH:6.72 LH:8,77 çıktı. Sizce normal mii ?
Hayır, adetimden 2 gün önce2. Verdiğiniz değerler adet günü mü ?
İlk test yumurtlamaya hazırlandığı için yüksek gayet normal,yumurtlama zamanı hormablar yükselmeye başlar e2 200(ortalama)görünce yumurtlama olur.Adet günü sonraki değerler de yaşına göre gayet güzel(pcos bir değer yok) Gayet güzel yani24 yaşındayım. Adetim bittikten 7 gün sonra kan verdim. E2:142 FSH:15 LH:33
Çok teşekkürlerrİlk test yumurtlamaya hazırlandığı için yüksek gayet normal,yumurtlama zamanı hormablar yükselmeye başlar e2 200(ortalama)görünce yumurtlama olur.Adet günü sonraki değerler de yaşına göre gayet güzel(pcos bir değer yok) Gayet güzel yani
İlk test yumurtlamaya hazırlandığı için yüksek gayet normal,yumurtlama zamanı hormablar yükselmeye başlar e2 200(ortalama)görünce yumurtlama olur.Adet günü sonraki değerler de yaşına göre gayet güzel(pcos bir değer yok) Gayet güzel yani
Evet normal.Biraz fsh sınırda(gebeliğe engel değil)Bugün aletimin 3.günü tekrar tahlil verdim.
E2: 44
FSH: 9,42
LH: 6,23 bu değerler normal mi ?
Bekarım ama daha da yükselir mi acabaFsh gebelik için düşük olması isteniyor
İlaçla düşürüyorlar diye biliyorumBekarım ama daha da yükselir mi acaba
İlaçla düşürüyorlar diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?