Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazi degerlerin normalin ustunde. LH de fsh den yuksekpek normal gelmedi bana. Ama en dogrusu doktorunla gorusmen. Gecmis olsunBayanlar tahlil den anlayanlar lütfen yorumlayabilir mi
Bence hamilesinBayanlar tahlil den anlayanlar lütfen yorumlayabilir mi
Nasıl ya? Estadrioldan mı?Bence hamilesin
Kimyasal sonlanıyor olabilir mi?Bence hamilesin
Yakalamışsın mervecim hem beta sınırda hem estradıol asırı yukselmış yenı tutunmaya calılıyor gıbı geldı bana kanama cok olduysa adetı belki kimyasal bıle gecırmıs olabılırNasıl ya? Estadrioldan mı?
Leb demeden karşılıklı leblebi durumu yaşadık.Yakalamışsın mervecim hem beta sınırda hem estradıol asırı yukselmış yenı tutunmaya calılıyor gıbı geldı bana kanama cok olduysa adetı belki kimyasal bıle gecırmıs olabılır![]()
Mükemmelsin çiçeğim seni bu yüzden seviyorumLeb demeden karşılıklı leblebi durumu yaşadık.![]()
Regl değilim canım daha 10 gunum varKimyasal sonlanıyor olabilir mi?Sonuçta reglken bu hormonlara bakıldı?
regl değilim canım reglin 20.gunundeyimKimyasal sonlanıyor olabilir mi?Sonuçta reglken bu hormonlara bakıldı?
Normal gelmemesi gebelik olabilir gibi miBazi degerlerin normalin ustunde. LH de fsh den yuksekpek normal gelmedi bana. Ama en dogrusu doktorunla gorusmen. Gecmis olsun![]()
10 gun var adeteBetanın 4 çıkması normal değil? Adete ne kadar var? İki gün sonra tekrarlayın derim testi
Nasıl yaptılar bu tahlilleri ki o zaman bunlara reglken bakılır. Ama inşallah gebesin.Re
regl değilim canım reglin 20.gunundeyim
Biraz lh yüksek geldi ki zaten pkoda öyle oluyor. Ama kötü değil bence.Kızlar merhaba Buda benim değerlerim adetin 3. Günü bakıldı pko var tüp bebeğe başlıyorum nasıl sizce değerler