Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsi gayet normal duruyor anladığım kadarıylaMerhaba anlayan biri varsa yardımcı olabilirmi?
Yarın gidicem doktora ama sizlerdende fikir almak istedim
Teşekkür ederimHepsi gayet normal duruyor anladığım kadarıyla![]()
Gayet normalMerhaba anlayan biri varsa yardımcı olabilirmi?
Yarın gidicem doktora ama sizlerdende fikir almak istedim
Teşekkür ederim ben tsh tan korktum ilk defa yaptırdıgım ıcın nasıl yazıldıgınıda bilmiyordum ama ıcımı rahatlattınızGayet normal![]()
0,5-2,5 arası normal canım gebelik istiyorsan. Bide hastanenin referans değerine bakarak degerlendirler. Benim yazdığım rakam değişebilir biraz daha yüksek olabilir hastaneye göre değişirTeşekkür ederim ben tsh tan korktum ilk defa yaptırdıgım ıcın nasıl yazıldıgınıda bilmiyordum ama ıcımı rahatlattınız
Yanı evet ama ben ordakı vırgul gibi algılamadım o an nokta gibi algıladıgım ıcım asırı korktum hanı referansı daha dusukte olsa hastanenın çokta aşırı yuksek olmaz yine nokta gibi algılayımca sevındırdı acıkcası virgül0,5-2,5 arası normal canım gebelik istiyorsan. Bide hastanenin referans değerine bakarak degerlendirler. Benim yazdığım rakam değişebilir biraz daha yüksek olabilir hastaneye göre değişir
Benım zaten 2 kımyasalım var doktor test gibi düşün gebe kalmana engel bir durum yok dedi 1 bucuk seneyi bulunca yaptıralım dedik doktorda evet uzun olmus aslında bi kontrol edelim dedi0,5-2,5 arası normal canım gebelik istiyorsan. Bide hastanenin referans değerine bakarak degerlendirler. Benim yazdığım rakam değişebilir biraz daha yüksek olabilir hastaneye göre değişir
Yanı evet ama ben ordakı vırgul gibi algılamadım o an nokta gibi algıladıgım ıcım asırı korktum hanı referansı daha dusukte olsa hastanenın çokta aşırı yuksek olmaz yine nokta gibi algılayımca sevındırdı acıkcası virgül![]()
Evet yarın sabahtan gidicem yanlıs algılayınca sabredemedim burda tecrubeleriye yardımcı olabilicek olur diye düşündüm sayenizdede içim rahatladı cok tesekkur ederimDüşük olacağını sanmam hastanenin yüksek bile olur diye düşünüyorum. Doktorda yorumlar zaten
Geç bile kalmışsın hormon testi için ama skinti yok evet. Ben 8 aydir istiyorum bebek 5.ayimda uyardılar hormon testini verdim. Hatta geçen ay yine baktırdim prolaktin yüksek çıktı birden 28 oldu değişebiliyor bazı aylarBenım zaten 2 kımyasalım var doktor test gibi düşün gebe kalmana engel bir durum yok dedi 1 bucuk seneyi bulunca yaptıralım dedik doktorda evet uzun olmus aslında bi kontrol edelim dedi
Rica ederim hayırlısı olsun inşallahEvet yarın sabahtan gidicem yanlıs algılayınca sabredemedim burda tecrubeleriye yardımcı olabilicek olur diye düşündüm sayenizdede içim rahatladı cok tesekkur ederim![]()
Evet prolaktın benımde bi ara yukseldı biz aslında gidicektim ılk 5. Ayda acaba bı sıkıntıöı bar diye somra gebelik haberi aldım kimyasal oldu doktor hiç bir problem yok bu ne kadar gebelıkten sayılmasada test yapmısız gibi dusun yumurtalıkların saglam sperm kaliteli kromozom eksıklıgımden tutunamıyor sadece dedi kımyasaldan sonra kist cıkto o gectı bi daha hamilelik haberi aldım oda kımyasal oldu sonra prolaktın yuksek cıktı dusurduk cs derken 3 ay saglıklo deneme sonucu yıne elde edemeyince gittikGeç bile kalmışsın hormon testi için ama skinti yok evet. Ben 8 aydir istiyorum bebek 5.ayimda uyardılar hormon testini verdim. Hatta geçen ay yine baktırdim prolaktin yüksek çıktı birden 28 oldu değişebiliyor bazı aylar
Anladım canım anca vakit bulmuşsun o zaman hayırlısı bakalım. Ben kimyasallarin farkında bile değilim kana çok gitmem. Genelde regli beklerim test yaparım evde. Yalancı pozitifler gördüğümde gitmiştim ondada kimyasal değildi.Evet prolaktın benımde bi ara yukseldı biz aslında gidicektim ılk 5. Ayda acaba bı sıkıntıöı bar diye somra gebelik haberi aldım kimyasal oldu doktor hiç bir problem yok bu ne kadar gebelıkten sayılmasada test yapmısız gibi dusun yumurtalıkların saglam sperm kaliteli kromozom eksıklıgımden tutunamıyor sadece dedi kımyasaldan sonra kist cıkto o gectı bi daha hamilelik haberi aldım oda kımyasal oldu sonra prolaktın yuksek cıktı dusurduk cs derken 3 ay saglıklo deneme sonucu yıne elde edemeyince gittik
Benım ilki çok sansaydıAnladım canım anca vakit bulmuşsun o zaman hayırlısı bakalım. Ben kimyasallarin farkında bile değilim kana çok gitmem. Genelde regli beklerim test yaparım evde. Yalancı pozitifler gördüğümde gitmiştim ondada kimyasal değildi.
Benım ilki çok sansaydıesime kızdım üzdü beni adet tarıhım bile olup olmadıgını bilmeden inadımdan test yapıcam bi pozıtıf cıksın benı bu kadar uzdugun ıcın olabilicekleri sen düşğn dedim hiç hamılemiyim acaba diye düşünmeden yaptım ıkıncısınde yerleşme kanaması oldugunu dusundugum lekelenmelerim vardı sonra düşüğe dondu şimdi tövbe adet tarıhım gelmeden kendim yapmam es kaza hasta olursak doktorlar istiyor benden garip bir biçimde korumdugumda bile istemiyorum korunuyoruz dememe ragmen riske atamayız diyip her doktora gidişimde bi betaya bakılıyor anca öyle olursa öğrenirim yoksa kendim yapmam
![]()