Gebeliğe Hazırlık Hormon degerleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

E B R U

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2021
2.464
2.774
83
Kızlar ilki 2 ay önceki hormon değerlerim diğeri ise bugünkü tahlil sonuçlarım doktor ameliyatta olduğu için görüşemedik perşembe randevum var bilgisi olanlar bi bakabilir mi pco luyum ve bu ay kimyasal gebelik geçirdim lh yüksekti güzel düşmüş değil mi ❤

Eklentiler

• 20220117_173910.webp
    20220117_173910.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 171
  • 20220117_173835.webp
    20220117_173835.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 157
Kızlar ilki 2 ay önceki hormon değerlerim diğeri ise bugünkü tahlil sonuçlarım doktor ameliyatta olduğu için görüşemedik perşembe randevum var bilgisi olanlar bi bakabilir mi pco luyum ve bu ay kimyasal gebelik geçirdim lh yüksekti güzel düşmüş değil mi ❤
Bencede güzel Allah devam ettirsin inşallah yükselmez bir daha🥰😘

Değerlerin düzelmiş fsh ve lh in birbirine yakın olması gerek oranı 1 olmalı ama lh/fsh 2.5dan büyükse Pcos diyorlar

Merhaba Ebru hanım.Değerleriniz gayet iyi görünüyor.Gecenlerde ben de hormon testi yaptirdim fakat sonucu henüz doktor görmedi. Fsh:5.12 LH:5.89 prolaktin : 14.61 değerlerim yakın gibi sizinkine..Polikistik over olabilir mi? Hamgi değere bakılıyor acaba

Fsh 21
Lh 11
T3 2.54
E2 28
Bu değerler çok mu kötü?
Kaç yaşındasınız acaba? Ben de geçenlerde hormon testi yaptirdim.Yaşa bağlı olarak da değerler yükselebiliyormuş.Doktor öyle demişti.Bu arada regli iken mi yaptırdınız testinizi? Regli döneminin dışında yapıldığında sonuçlar doğruyu yansitmayabilir.

Kaç yaşındasınız acaba? Ben de geçenlerde hormon testi yaptirdim.Yaşa bağlı olarak da değerler yükselebiliyormuş.Doktor öyle demişti.Bu arada regli iken mi yaptırdınız testinizi? Regli döneminin dışında yapıldığında sonuçlar doğruyu yansitmayabilir.
Evet adetliyken,
Ileri yaş 40 üstü.

Back
X