• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormon değerleri ve klomen

Yi serumu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2021
523
320
53
Lütfen hormon değerlerine bakabilir misiniz ?
Tsh. 0.944
FSH. 6.57
Prolaktin. 18.16
Doktorum izne çıktığı için gösteremedim
Ve 1sene çocuk düşünüyoruz geçen ay dostinex kullandım prolaktin seviyeisnin düşmesi için çok şükür düşüş var klomen başladım haftaya cuma tekrardan doktorla görüşeceğim

Tsh. 0.944
FSH. 6.57
Prolaktin. 18.16
Ve 1sene çocuk düşünüyoruz geçen ay dostinex kullandım prolaktin seviyeisnin düşmesi için çok şükür düşüş var klomen başladım haftaya cuma tekrardan doktorla görüşeceğim
Canımm normal görünüyor hormonların inşallah güzel sonuçlar alırsın bu ay 🌸

Benim dün çatladı yumurtam yine femara kullanmıştım bayram nedeniyle ilçe hastanesindeydim 1 yumurtayı çalarken yakaladık başka varmıydı bilmiyorum artık beklemedeyim ben
Yaa çok güzel bir haber bu inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde ilerler banada klomen verdi ve bir fitil birde bnce enfeksiyon için ilaç cuma günü kontrol var bugünden itibaren havuç yemeye dikkat edeceğim yumurta çatlatma gibi etkisi varmış inşallah iğneye gerek kalmadan kendiliğinden çatlar

Yaa çok güzel bir haber bu inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde ilerler banada klomen verdi ve bir fitil birde bnce enfeksiyon için ilaç cuma günü kontrol var bugünden itibaren havuç yemeye dikkat edeceğim yumurta çatlatma gibi etkisi varmış inşallah iğneye gerek kalmadan kendiliğinden çatlar
İnşallah canım benim bu ay bizim cenaze vardı köydeydim eşimden ayrı hiç değerlendirememiştik ve kendime dikkat de edemedim havuç falan yiyemedim bu halde İnşallah olur
Ben ilk defa çatlarken yakaladım dünü değerlendirdik İnşallah olur doktor gösterdi hatta biraz yuvarlak yeri vardı birazda yumurtalığa doğru atmıştı bak yeni çatlamış daha burası yumurta burasıda tüpler sıvı var biraz dedi bugünü mutlaka değerlendir dedi

İnşallah canım benim bu ay bizim cenaze vardı köydeydim eşimden ayrı hiç değerlendirememiştik ve kendime dikkat de edemedim havuç falan yiyemedim bu halde İnşallah olur
Ben ilk defa çatlarken yakaladım dünü değerlendirdik İnşallah olur doktor gösterdi hatta biraz yuvarlak yeri vardı birazda yumurtalığa doğru atmıştı bak yeni çatlamış daha burası yumurta burasıda tüpler sıvı var biraz dedi bugünü mutlaka değerlendir dedi
İnşallah canım ya gerçekten çok sevindim senin adına darısı başıma inşallah

Bugün gittim canım doktorun yanına yumurtlar gelişmiş dedi birkaç tane daha var onların büyümesini bekleyelim dedi catlatmak için duphason ilaç verdi
Yaa çok güzel bir haber inşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim sevindim senin adına

Tsh. 0.944
FSH. 6.57
Prolaktin. 18.16
Prolaktin değeriniz kaçtı en son? 26 çıktı benim önceki ay doğum kontrol ilacı yazdı fakat kullanmadım

Prolaktin yüksekliği gebe kalmaya engel diye biliyorum hatta benimde sebebi ona bağlıyorum sizin düşüş olmuş inşallah güzel haberler de alırsınız 🌸

Back
X