saç dökülmesi tam tersi ise tüylenme ve kilo eşlik ediyosa kesin hormon ben aynen saç dökülmesi vardı hormonlarım bozuk kadın doğum cuya gisen henem kada baktırır
Benimde yaptırmam lazım..
ama sigortam yok o yüzden yaptıramadım özeller malum...
sağlık ocakları yapıyormuş dendi gittim kan tahlilimi yaptı hormon testi yapamıyoruz dedi..
eee yaptıranlar olmuş dedim bazen izin veriliyor bazen verilmiyor sürekli arayın sorun yapıldığında yaparız dedi dıdımın dıdısıııı..
Ne biçim bişidir şaştım kaldım..
özellerdede aradıkları her bişe başına para alıyorlarmışşmuayine ücreti ödemem gerekiyo kafama göre ben hormon testi yaptırmaya geldim de diyemem önce muayine etcek ona göre isticek..
Hormon testii tiroidin az çalışması yada çok çalışması testosteron(erkeklik hormonu) fazla yada az salgılandığında yumurtalık kistlerinde polikistikover bunlar saç dökülmesine sebep
ama mesela guatr olmak sebep diil hormonların az yada gereğinden fazla çalışması saç dökülmesine sebep
hepsi hormon testinde çıkıyormuş
?Bilen arkadaşlara bişi sorucam ben ssk yok ama ssk da yaptırmak istesem orda muayine olsam nasıl olabilirim?
ne gibi ücret talep ediyorlar ssk da bilen varsa ve bilgilendirirse çok mutlu olucam...
benimde skk yok..bende yeşilkarta başvurdum 1 haftada çıktı...sende git başvur al bi yeşilkart tüm teslerini yaptır arkadaşım..
çok saol cnm yaa özel hatanelerin ssk olmayanları sömürmesinden bıktım..
Ufacık bişi için bilee bi sürü test isityorlar karşılayamam şuan hasta olmaya korkar durumdayız
Eşime şuan diretiyorum sigortanı öde diye olmazsa son çarem o olcak
benim topii bi oku derim tatlım faydası olabilirKızlar hormon bozukluğu saç dökülmesine neden olur mu ?
Daha önce saç dökülmesi için kan testi yaptırmıştım.. şeker, tansiyon, demir eksikliği gibi şeyler.. hepsi normal çıkmıştı sorun yok demişti doktor.. ama hala dökülüyo kafayı yicem
Şu aralar hormon bozukluğu ve saç dökülmesi diye şeyler duyuyorum..
Hormon testi nedir? Nasıl ve nerde yapılır.. En önemlisi saçla alakası var mıdır
Kızlar hormon bozukluğu saç dökülmesine neden olur mu ?
Daha önce saç dökülmesi için kan testi yaptırmıştım.. şeker, tansiyon, demir eksikliği gibi şeyler.. hepsi normal çıkmıştı sorun yok demişti doktor.. ama hala dökülüyo kafayı yicem
Şu aralar hormon bozukluğu ve saç dökülmesi diye şeyler duyuyorum..
Hormon testi nedir? Nasıl ve nerde yapılır.. En önemlisi saçla alakası var mıdır
mrb arkdaslar asırı derecede sac dokulmem var benımde gıtmedıgım doktor kalmadı dhea hormonum yuksekmıs ıstda yasıyorum capa hastahanesıne gıttım 2 ay kadar once endokrınolojı bolumunun dolu oldugunu 2 yıldır almadıklarını hasta soyledıler bakırkoy devlet zaten endokrınolojı bolumu ayakta ıncelıyor hıcc ılgılenmıyor hasekı ya da cerrahpasa aklımda ama oralarda kesın doludur bılgısı olan var mı devlette endokrınolojı neresı ıyıbu arada tuylenmede var bende
zuhalcım sagol cok tsk ederım bende alıp kullanmaya baslıycam ama benım dhea hormonum yuksek sen hangı hapı kullanıyorsun? dıane ya da yasmın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?