Öncelikle iyi günler dilerim herkeseFotoğrafları ekleyeceğim.Reglim düzenli fakat aşırı kıllanma sorunum var.Genetik de olabilir (annem de kıllı ama ben ondan daha da kötüyüm) ama yine de bunun normal olduğunu düşünmüyorum maalesef ki randevu alamıyorum bazen reglim birkaç gün gecikebiliyor hormon testi de reglin 3-5. Günleri yapıldığı için de randevu almak iyice zorlaşıyor.Özele gitsem ayrı bir sıkıntı :/çok çok pahalı kan tahlilleri üstesinden gelemem.Anneme söylediğimde “reglin düzenliyse hiçbir şey olmaz’ diyor fakat çok moralim bozuluyor.Reglim düzenli olduğu için yumurtalıklarım falan zarar görüyor mu sizce çünkü bu gidişle beni dinleyen de yok zaten de anca seneye yaptırabilirim.19 yaşındayım :/Öncelikle doktora gidersem diye almadım öncesinde aldığım olmuştu da şimdi dokunmuyorum yoksa alırım ben de biliyorum ama işte randevu alamıyorum boş zaman yine bulunabilir tabii de reglime denk getirmek çok zor.sizlerin fikirlerini de merak ediyorum.Aşırı uzun hem de gür belki öncesinde aldığım için böyledir ama hep böyleydi yani ya da eskiye oranla bir tık uzamış ve gürleşmiş olabilir bilemiyorum.Reglim düzenli olduğu için bana zarar verir mi yoksa regl olduğum için bana sadece görüntü açısından mI zararı var?